E
Emir-Timur
Ziyaretçi
Hayırlı olsun king yakışır sana
Var olsun Turan İttifakı Birlikte nice zaferlere başkanım..Görevinde başarılar @Aktimur* Beraber Hizmet etmeye devam . sonuna kadar
Sağolun başkanım. Havalar her zaman bizim..Hayırlı olsun Havalar bizimdir
Başkanımmm. Göreve ne kadar sevindiysem döndüğüne de o kadar sevindim. Hoş geldin tekrarHayırlı olsun king yakışır sana
Eksik olma dostBaşkanımmm. Göreve ne kadar sevindiysem döndüğüne de o kadar sevindim. Hoş geldin tekrar
Sağol abimm.Yolun acik olsun komutanim basarilar
Sağol dostum.Bu göreve çok yakıştın Komutanım
Teşekkürler başkanım.Hayırlı olsun yeni görevinizde başarılar dilerim
Buna bir iki kelimede ben ekleme yapacağım. Önce Bizi Bölmeye Çalıştılar. Sonrada Mkp'yi kirli oyunlara sokmak istediler izin vermedik dik durduk seçimle cevap verdik. Varolsun dostluğumuz.Sağol dostum.
MKP İhanetlerle yıkılacak kadar küçük bir parti değildir.
Seni yalnız bıraktığını düşünen, Senin herkesi kontrol etmeye çalıştığını düşünen ve ellerini ovuşturan herkese DOSTLUĞUMUZ cevap olsun.
Birlikte nice zaferlere VAROLSUN MKP!
Tekrar tekrar kazanıyorlar amaSağol dostum.
MKP İhanetlerle yıkılacak kadar küçük bir parti değildir.
Seni yalnız bıraktığını düşünen, Senin herkesi kontrol etmeye çalıştığını düşünen ve ellerini ovuşturan herkese DOSTLUĞUMUZ cevap olsun.
Birlikte nice zaferlere VAROLSUN MKP!
Başkanım bizler seçim sonuçlarına itiraz ettiğimizde bize gülücük atanlara, başkanlarımızın açıklamaları ile kafa bulanlara, laf sokmaya çalışanlara en güzel cevabı azmimiz ile verdik.Buna bir iki kelimede ben ekleme yapacağım. Önce Bizi Bölmeye Çalıştılar. Sonrada Mkp'yi kirli oyunlara sokmak istediler izin vermedik dik durduk seçimle cevap verdik. Varolsun dostluğumuz.
Havaya çıkmadan yüksekten baktılar.Tekrar tekrar kazanıyorlar ama
Sağolasın başkanım teşekkür ederimKardeşim yeni görevin hayırlı olsun basarilar dilerim
Başkanım teşekkür ederim. Çok sağolunHayırlı olsun. Yeni görevinde başarılar diliyorum başkanım.