Bakacaz Medya | Ferhat43,M. Denli,T. Çıtır ( Başkan Onlinede Bir İlk) (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera*
  • Başlangıç tarihi
S

Sera*

Ziyaretçi
sddefault-1-_edit_16213997351470-jpg.jpg

Tamamen taraflı, tamamen yalan dolan dolu, tamamen gerçeklikten uzak ve objektiflikle alakası olmayan Bakacaz Medyaya hoşgeldiniz.

BAŞKAN ONLİNE'DE BİR İLK

Bugün ki konuklarımız

Bozkurt Harekat Partisinden Tolga Çıtır
İlk Adım Partisinden Ferhat43
Yeniden Doğuş Partisinden Mustafa Denli

Soru 1 : Büşra Gamzenin seçimden sonra önce teşekkür ardından ihanet iddaalarına ne demek istersin?

M. Denli
: Teşekkür mesajını garipsemedim çünkü parti olarak desteğimizi attık ardından ihanet dediler tabiki de diyebilirler herkesin aklı olduğu sürece bu hayatta herşey dicekler büşraya özelden açıkladım nedenlerini biraz özel bir durum Büşra isterse açıklar istemezse açıklamaz bu beni bağlamaz milletin düşünceleri de beni bağlamaz şahsen ama insanoğlu hatayı kendinde aradığında bazı şeyler değişir hayatta
Örnek vermek istersem yönetimimdeki kişi bile seçimden sonra geldi ben solcuyum sola attım bu bir oyun reel hayattan kaymalar oluyormu oyuna malesef ki oluyor
Partideki yönetimi ekledim bir gruba kendileri bilir verilen emeği anlattılar herkes kendi bilir ne yapacağını hangi yoldan gideceğini
Ama senden daha güzel sorular beklerdim mesela şahsi oyunu kime attın gibi?
Belki de sorcaktın ben erken davranayım şahsi oyumu ayhan'a attım nedeni belli o kişiler çok iyi biliyor nedenini burda Büşra ne alaka diye soran olucaktir onuda Büşra biliyor 😀

Ferhat : Dostunu satan etek giysin

T. Çıtır : Parti olarak anbean şekilde takip ettiler. Gördükleri bir durum var ki Büşra Gamze o şekilde itham etti. Gelen karşı yorumlar da, bakıldığı zaman muallakta bırakmadı değil. Bilemiyorum artık hayırlısı.

Soru 2 : Gönül İttifakındaki kopukluklar herkes tarafından görünüyordu Yeniden Doğuşun isyan etmesiylede kanıtlandı. Siz bu kopukluğu neye bağlıyorsunuz

M. Denli
: En temel sorun iletişimsizlik
Bazı seçimlerde gruba birşey yazıldığında akşama bazende yarına dönülüyordu ve bu seçimden çok daha kötü birşey çünkü mücadele hırsı öldüren sebeptir
Bunun yüzünden biz 1 dönem bakanlık kaybettik ne alaka diceksiniz
Berabere biten bakanlık seçiminde tekrardan oylama yapıldı ve karşı taraftan 3 oy atılmadı nedenine kadar biliyorum ama biz ve ittifakımız sağolsun özverili çalışmadığı için umutsuz olduğu için biz onlardan daha eksik oy attık.
Yapcak birşey yok böyle olması gerekiyormuş böyle oldu

Ferhat : Biz bu oyunda ne birinin arkasından konuştuk ne itfira attık ne de yalan söyledik samimiyetle söyleyebilirim ki gönül ittifakındaki bütün partileri dost bildik parti ayrımı yapmadan her seçime tüm azmimizle çalıştık kim gerçek kim sahte görmüş olduk

T. Çıtır : Aslında bir kopukluk söz konusu değil. Bozkurt Harekat olarak Altın Ok ve İlk Adım ile aramızda herhangi bir sorun yok ve aynı bağlılıkla devam ediyoruz. Mutlaka iletişimsiz kalınan zamanlar oluyor ama herkesin iş hayatı, okul hayatı vs. kendine has yoğunlukları var. İlgili parti kendi düşüncelerine göre yollarını ayırdıysa o onların problemidir. Bir şey diyemem.

Soru 3 : Milletvekili seçimi kazanıldı, 1. Tur farkla kazanıldı fakat 2. Tur tam anlamıyla hüsran yaşattı bunun başlıca nedenleri sence neler

M. Denli
: Bazı arkadaşlar oyunu hala analiz edemiyor bodozlama seçime giriliyor
Plan yok program yok taktik yok
Benim seçimimden tut son seçime kadar ilk turda bizim ittifak hep birinci kapattı niye peki?
Biz oyları atıyoruz pat pat
Karşı ittifak atmıyor oy nasıl olsa 1.tur diyor bunu defalarca söyledim ittifakta
Artık plan programı yapalım böyle Allah ne verdiyse seçime girilmez arkadaş bu bir oyun ama bu oyunun içinde zekanı bileğini yüreğini koyacaksın partini ittifakını farklılaştırıcaksın buna mecbursun sıradan oynayalım diyenler var ne var bunda eeee yarın öbür gün foruma yazıyorsun kardeşim güncelleme yok üye yok eğitim paketi alınıyor vip alınıyor oyun sıkıcı oluyor böyle demeye daha çok insan devam eder

Ferhat : Cevabı basit söz verip bizi desteklemeyenler 😄 sözünde durmak her babayiğidin harcı değil tabi

T. Çıtır : Bozkurt Harekat olarak, hem milletvekili seçimlerinde hem de başkanlık seçimlerinde elimizden geleni yaptık. Aslında her seçimde yaptık ama nedense gözden kaçırıldı(!) Bu seçim için de, 1. turda önde giderken 2. turda geriye düşülüyorsa, muallak devam ediyor demektir.

Soru 4 : İttifakta Büşranın adaylığına karşı çıkıldığına ya da aday olmasını istemediğini dile getirenler olduğu söyleniyor. Sence Büşra doğru adaymıydı? Bu söylentilere rastladığın oldu mu

M. Denli
: Ben hiçbir gün ittifakımındaki partinin adayı bu olsun bence iyi demedim bana düşmez her partinin yönetimi vardır analizi onlar yapar ben ittifakta veya başka türlü dile getirmedim Büşrayı seven vardır sevmeyen vardır fakat emeğini kimse inkar edemez gece gündüz calışmasını kimse inkar edemez
Ama yorumumu istersen büşra yanlış bir adaydı büşrada yapıcılık yok orta yolu bulmak yok yada oyun başkan adayı olduğunda ittifakı dolaşayım tanışayım demek yok 5 aydır beraberiz ittifakta Büşra ile 1 kere sohbetimiz yok Büşrayı genelde gördüğüm kadarıyla tanıyorum kişiliğini bilmem fakat farklı bir izlenim oluyor belkide benim dediklerim gibi de değil diyorum ya tanımıyorum genelde neyse o kadar tanıyorum

Ferhat : Böyle bir şeyi şimdiye kadar hiç duymadım. Büşra kesinlikle doğru adaydı

T. Çıtır : Öncelikle böyle bir söylentiye kendi içimizde rastlamadım. Ancak ittifakımızın kurucu partilerinden olup da adayını çıkaran İlk Adım Partisi, bize adayımız budur dediği zaman bizim adayımız da çıkardıkları adaydır. Büşra Gamze başkanımız bizim adayımızdı ve ona göre destekledik. Tabi ki sevmeyenler, yıldızı barışmayanlar vardır ancak dediğim gibi bizim partimiz özelinde herkes Büşra başkanımızı destekledi. Bizleri kırmadıkları için de bütün üyelerimize teşekkür ederim.

Soru 5 : Ve son soru bundan sonra nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz

M. Denli
: Ben her zaman net konuştum 1.5 ay önce de çıkıp yazdım foruma bana bu dönem oyun başkanlığı verildi telafi edelim diye ben istemiyorum gidicem dedim mücadele hırs iletişim yoksa benim işim yoktur orda seçim kaç kere kaybettik sayısı belli değil kaç kere kazandık sayısı belli değil
Mücadele hırs olduğu sürece herşey kolay
Bizim için sorun yok sera biz tekte yürürüz ittifakla da yürürüz biz makam mevki isteseydik nisan 2022 beri güçlü ile olurduk bizi dün tanıyanlar bilmez ama en tuhafı eski tanıyanlar hiç bilmiyorlar yani bize her yol uyar sıkıntımız yok Çok Şükür kardeşlerim dostlarım canlarım her zaman yanımda oldular yine olacaklar biliyorım çok iyi bende onlar için mücadele etmeye devam edicem MD sözüdür

Son soru olduğu için bende herkes tarafından sevilen paylaşılan sloganı söyleyeyim

Biz kötüyüz Aynen 😀

Ferhat : Kendi partimi kurma kararı aldım gün içerisinde forumdan paylaşım yapacağım. Laf taşıyanlara, çer çöp çetesine, döneklerle, yalancılarla bir araya gelmeyeceğiz politikalarımız belli dostumuz belli dürüstlüğümüzden ve duruşumuzdan ödün vermeden ilkeli bir şekilde devam edeceğiz.

T. Çıtır : Bozkurt Harekat'ın başkanlığını Sado'ya devrettim. Kendi açımdan dinlenme aşamasına geçtim diyelim. Bozkurt Harekat olarak da Gönül İttifakı içerisinde devam ediyoruz. Yeni parti başkanımız da bundan sonraki süreçte ne karar verirse ona uyarız. Tabi ki kapalı kapılar ardında başka anlaşmalar yapmadıkça (!)

Cevaplarından dolayı @M-D @Tolga Çıtır @Ferhat43 e teşekkür ediyoruz.

Bakacaz Medya olarak gene bir ilk'e imza atarak sezon finali yapıyoruz.

Bizi seven sayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim iyi ki varsınız.

Not : Kurt77 ile röportaj yapar mıyım bakacazz 🤣🤣

K

KURT 77

Ziyaretçi
3 kişi ile yapılacak denmiş ama Ferhat sadece denliye laf vurmaya çalışmış 😀😀

Ama ben yinede güzel dileklerimi iletmek isterim Ferhat başkana, inşallah dediği gibi düzgün ,duruşlu insanlar la ilerler dedigi gibi 🙏

M

M-D

Ziyaretçi
Sera ben kendi röportajımı okudum sana yazarken zaten en azından benim yazdıklarımı değiştirseydin farklı gelseydi gözüme 😀

Ama bu üslupları beğendim etek vs vs kimin payına ne düşüyorsa alacak artık ne düşer farkederse kahrolayım

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Denlinin bahsettiği konudan biraz bahsetmek istiyorum. Bundan bir kaç ay önce ciddi olaylar yaşadık ki ferhatla bile aramız bozulmuştu, yönetim duyuru atmak zorunda kalmıştı. Maalesef ortada benim adıma yalan laflar dolanıyordu ki sera bile yazmıstı büşra böyle böyle yapmışsın diye akşamında ban yemiştim ancak o olayın öyle olmadığı ortaya çıktı. Olayın içinde bende vardım ancak bir şey yapmadım sadece şuan oyunu salmış biriyle baya atıştık o olaydan sonra 🙂 İsmini vermiyorum cünkü o da tekrar dahil olmak istemiyordur böyle şeylere. Diyeceğim şu ki o olayın aslı ortaya çıkmıştı ancak denli o olaydan dolayı oy vermediklerini söyledi. Seçimden önce kaç kişiyle kavga ettim oylarını eksik etmediler barıştım ancak bu olay yüzünden yd deki tanımadıgım insanlar neden karşıya atıyor anlamak güç. Bu saatten sonrada umrumda
değil zaten. Ben konuyu açtım ss leri sundum denli kendi savunmasını yaptı gerisi oyunculara kalmış isteyen istediği gibi anlasın. Farklı bir şey daha söyleyeceğim Denli maalesef o konuyu actıktan sonra fatihe komutanım dememi hatırlatmıstı sürekli. Fatihe komutanım dedim çünkü ortada dolaşan denli ve ihanet laflarına inanmadım yapmaz dedim ama oylamada çıkanlar beni üzdü maalesef.

Ekli dosyalar

• IMG_0608.jpeg
    IMG_0608.jpeg
    348.6 KB · Görüntüleme: 42
Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Çok güzel röportaj olmuş, devamını bekliyoruz sera, hatta sen oyunu falan kenara bırak doğrudan bu röportaj işlerine yoğunlaş mükemmel 😁

M

M-D

Ziyaretçi
Denlinin bahsettiği konudan biraz bahsetmek istiyorum. Bundan bir kaç ay önce ciddi olaylar yaşadık ki ferhatla bile aramız bozulmuştu, yönetim duyuru atmak zorunda kalmıştı. Maalesef ortada benim adıma yalan laflar dolanıyordu ki sera bile yazmıstı büşra böyle böyle yapmışsın diye akşamında ban yemiştim ancak o olayın öyle olmadığı ortaya çıktı. Olayın içinde bende vardım ancak bir şey yapmadım sadece şuan oyunu salmış biriyle baya atıştık o olaydan sonra 🙂 İsmini vermiyorum cünkü o da tekrar dahil olmak istemiyordur böyle şeylere. Diyeceğim şu ki o olayın aslı ortaya çıkmıştı ancak denli o olaydan dolayı oy vermediklerini söyledi. Seçimden önce kaç kişiyle kavga ettim oylarını eksik etmediler barıştım ancak bu olay yüzünden yd deki tanımadıgım insanlar neden karşıya atıyor anlamak güç. Bu saatten sonrada umrumda
değil zaten. Ben konuyu açtım ss leri sundum denli kendi savunmasını yaptı gerisi oyunculara kalmış isteyen istediği gibi anlasın. Farklı bir şey daha söyleyeceğim Denli maalesef o konuyu actıktan sonra fatihe komutanım dememi hatırlatmıstı sürekli. Fatihe komutanım dedim çünkü ortada dolaşan denli ve ihanet laflarına inanmadım yapmaz dedim ama oylamada çıkanlar beni üzdü maalesef.
Güzel açıklamışsın Büşra tebrik ediyorum eksik ama olsun sıkıntı yok benim açımdan sana da dedim gram umrumda değil isteyen istediğini diyebilir problem yok benim açımdan 👍