S
Sera*
Ziyaretçi
Yok oda yok bende ben bi iş yaparkende hassas olamıyorum ya yapıyorum yada elimde kalıyo ama dediğiniz gibi olabilir
Yok oda yok bende ben bi iş yaparkende hassas olamıyorum ya yapıyorum yada elimde kalıyo ama dediğiniz gibi olabilir
Bu kıyaslamaya kadar girdiysem ben her türlü kazanırım bu saatten sonraŞanışer > Aktimur
asdfghjklşiBu kıyaslamaya kadar girdiysem ben her türlü kazanırım bu saatten sonra
@Aktimur* gardaşım ben ikna edemedimŞanışer > Aktimur
İnattır gardaşım ikna edemezsin. Sen şanışer dinlersin ama yarın bir gün oya ihtiyacın olduğunda aktimur verir@Aktimur* gardaşım ben ikna edemedim
Ben Şanışerle yenilmeyede varım...İnattır gardaşım ikna edemezsin. Sen şanışer dinlersin ama yarın bir gün oya ihtiyacın olduğunda aktimur verir
Bir ikizler olarak bu doğru
Sera başkan benim rapçi arkadaşım var “ Nor “ yeni bir klip çekti beğenecek misin
Kaçın asdfghjklşBir ikizler olarak bu doğru
Hemen bakıyorummm ama Şanışer kadar sevmemi bekleme sdfghjklSera başkan benim rapçi arkadaşım var “ Nor “ yeni bir klip çekti beğenecek misin
“ rastgele bam “ YouTube yazarsan çıkar
Vah sanaBen Şanışerle yenilmeyede varım...
İkizler kadar iyi bir burçmu var seraa hanımm ahshsjjaaKaçın asdfghjklş
Bir Kova olarak en iyi anlaştığım burç İkizler asdfghjklİkizler kadar iyi bir burçmu var seraa hanımm ahshsjjaa
Gardaşım 🥹İnattır gardaşım ikna edemezsin. Sen şanışer dinlersin ama yarın bir gün oya ihtiyacın olduğunda aktimur verir
Yeni başladı merak ediyorum beğenecek misinHemen bakıyorummm ama Şanışer kadar sevmemi bekleme sdfghjkl
Biz senin ikizlerle anlaşabilme ihtimalini seviyoruz seraBir Kova olarak en iyi anlaştığım burç İkizler asdfghjkl
Açtım beati çok tanıdık geldi bakıyımmmYeni başladı merak ediyorum beğenecek misin
Kıyaslamak değil amacım sadece beğenecek misin merak ediyorumHemen bakıyorummm ama Şanışer kadar sevmemi bekleme sdfghjkl
Nerden tanıyor olabilirsin Sera başkan Hataylı daha ben yeni tanıştımAçtım beati çok tanıdık geldi bakıyımmm
Ne yalan söyliyim baya iyiKıyaslamak değil amacım sadece beğenecek misin merak ediyorum