🟥Partiler birliğinde son dakika🟥 (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Partiler birliğinde çıkan kriz hakkında kendi yorumlarımı eklemek istiyorum.Öncelikle tartışmanın nedeni Şu anki başkan Arda Termi’nin partiler birliği başkanı olarak diğer partilere tarafsız değil,kendi düşünceleriyle bakması ve bazı başkanlar ile tartışmasıdır,Doğal olarak baskanen1 kurucu olarak bu konuya el atmak istedi ve bir kriz çıktı.Ayrı olarakda Partiler birliği discord sunucusun değiştirilmesiydi.Ortaya atılan sözler ‘Ben partiler birliğinin sahibiyim git yeni partiler birliği kur’ oldu.Bu söz benim için hiç bir anlam ifade etmiyor sonuçta kurulmuş yürütülmüş bir kurumun seçim yoluyla değiştirilen başkanı kurucu başkana böyle bir ifade kullanamaz.Partiler birliğinin tek bir kurucusu vardır,tek bir sunucusu vardır,tek bir logosu vardır.Bende bu karmaşıklara karşı erken seçime gidilmesini ve bir ana yasa oluşturulmasına karar verdim.
🟥1.-Partiler Birliği ismi değiştirilemez.🟥
🟥2.-Partiler Birliği logosu değiştirilemez.🟥
🟥3.-Partiler Birliği sunucusu değiştirilemez.🟥
🟥4.-Partiler Birliğinde yönetimin kararı olmadan karar verilemez.🟥
🟩5.-İlk 4 maddenin değiştirilmesi veya kaldırılması teklif dahi edilemez.🟩
Herkese iyi akşamlar diler keyifli oyunlar dilerim.

A

Arda Termi

Ziyaretçi
Partiler Birliğinde Eski Yönetim Başkanı ile sorun yasadim EN1 başkan Partiler Birliğini kurdu ve daha sonra seçim yaptı ben kazandım seçimi ben kazandığım için kendi duzenimi kurdum ama EN1 bana emir veriyor Eski discorda geri döncez diyor seçim kurulu başkanı olcak diyor ve Partiler birliği baskani sürekli her ay değişecek diyor ben seçimi kazandım ve artık EN1 başkan değil ben kendi kurallarimi koydum ve koyabilirim

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Partiler Birliğinde Eski Yönetim Başkanı ile sorun yasadim EN1 başkan Partiler Birliğini kurdu ve daha sonra seçim yaptı ben kazandım seçimi ben kazandığım için kendi duzenimi kurdum ama EN1 bana emir veriyor Eski discorda geri döncez diyor seçim kurulu başkanı olcak diyor ve Partiler birliği baskani sürekli her ay değişecek diyor ben seçimi kazandım ve artık EN1 başkan değil ben kendi kurallarimi koydum ve koyabilirim
Adnan Menderes

S

SeAhKa

Ziyaretçi
Biriniz açıklasın lütfen. İstemiyoruz dedikçe bir başkan davet ediyor.

1.partiler birliği amacı nedir
2.kime neye karşı kurulmuştur

G

Gonca

Ziyaretçi
Arda bey birşey sormak istiyorum
Şu partiler birliğinde kaç parti var acaba

morteguven

Artvin Şehir Valisi
Vatandaş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...