cortex beni ilgilendirmiyor.
Çok haklısınız 7/24 aktif olmak zorundalarİhtiyaçları yok, hepsi birer köle, hepsi emirlere uyuyor. Bizim emirlerimize uymak için varlar
Dediğimi anlamamışsın, yapay zekaya, bilgisayara ne emir verirsen, ne komut verirsen onu yapar mantığı yoktur. Espriyle söyledim botlarla uğraştığın için anlayacağını düşündüm ama anlamadıncortex beni ilgilendirmiyor.
gayet anlıyorum.Bot ben ne istersem onu yapıyor ve ben botumu çevrimdışı yapmak istiyorum.İtirazı olan?Dediğimi anlamamışsın, yapay zekaya, bilgisayara ne emir verirsen, ne komut verirsen onu yapar mantığı yoktur. Espriyle söyledim botlarla uğraştığın için anlayacağını düşündüm ama anlamadın
Çevrimdışı olması ne alaka çevrimdışı olabiliyor bot zaten dalgasına yazıyoruz fazla ciddiye alma bencegayet anlıyorum.Bot ben ne istersem onu yapıyor ve ben botumu çevrimdışı yapmak istiyorum.İtirazı olan?
O kendini bilmiyor az gelişmiş bu bot
aynenÇevrimdışı olması ne alaka çevrimdışı olabiliyor bot zaten dalgasına yazıyoruz fazla ciddiye alma bence
Lütfen rica ediyorum dalga geçilecek konu mu buÇevrimdışı olması ne alaka çevrimdışı olabiliyor bot zaten dalgasına yazıyoruz fazla ciddiye alma bence
Ben araştırdım İsviçreli bilim adamlarına da sordum ve konu hakkında inceleme yaptılar
Evvet herşey bitti bot tartışması başladı
valla sayın modum başlatanlara soralım ne istiyorlar benim güzelim botumdanEvvet herşey bitti bot tartışması başladı
Biz Halk İçin Ayaktayız,işte eno halk adamı işte eno üyelerini düşünen başkan ENO DİKTATÖR DEĞİLDİR bu yüzden eno
Ekli dosyayı görüntüle 12508
AynenBotlar çevrimdışı olabilir.
He sen bilirsinişte eno halk adamı işte eno üyelerini düşünen başkan ENO DİKTATÖR DEĞİLDİR bu yüzden eno
Ekli dosyayı görüntüle 12508