E
Emir-Timur
Ziyaretçi
Urfa usülü 22 lik neşterBak o olur hangi silahla gelicen
Urfa usülü 22 lik neşterBak o olur hangi silahla gelicen
Yeni şeylere alışamadım Facebook iyidir iyiiiiKirvem facebook u kapat artık yaw
Bendede doğuştan sınır var sinirlenirsem affettrm haReis bende panik atak var dövüş sonunda beyaz ışığa kapılır hayatla bağlantınız kesilir ezan ile gelir sela ile gidersiniz beni elleme
+2 olduk az kaldı yetisiyorum sizeÖnümüzde dağlar, düşmanlar eğilsin ben varım yanında yalnız değilsin cengoo
Darbedaş ayıp sanaSen elendin başlamadan hata yaptın
Bende yarım keleşle gelirim adil miUrfa usülü 22 lik neşter
Kirve sonradan dahil olacaklara dikkat et seninleymiş gibi gözüküp kurta emirhana tokat atarlar demedi deme+2 olduk az kaldı yetisiyorum size
Yarım keleşle neştere gelinir mi vicdansız adil mi buBende yarım keleşle gelirim adil mi
Ben tarafımı belli etmedim @Büyük MesutOoo 5-1 oldu yok mu attıran
Kanka ben yalnızım
Kimdir o canına susayanKirve sonradan dahil olacaklara dikkat et seninleymiş gibi gözüküp kurta emirhana tokat atarlar demedi deme
XklxlxlxkdldldReis bende panik atak var dövüş sonunda beyaz ışığa kapılır hayatla bağlantınız kesilir ezan ile gelir sela ile gidersiniz beni elleme
Belli mi olur cano yine de dikkatli olmakta fayda varKimdir o canına susayan
Gel sen bize gelsen bile biz kendi aramızda kavga ederizBen tarafımı belli etmedim @Büyük Mesut
HaydaaaaaBen tarafımı belli etmedim @Büyük Mesut
Senin yapmaya çalıştığın atar bizim mahalleye ulaşamadan söner.Kimdir o canına susayan
Davete icabet etmek gerekGel sen bize gelsen bile biz kendi aramızda kavga ederiz
Benim yanımda hergun et yiyen ,1 kuzuyu tek seferde deviren @MAGARSUS varBelli mi olur cano yine de dikkatli olmakta fayda var
İki noktayla banı kurtardınSenin yapmaya çalıştığın atar bizim mahalleye ulaşamadan söner.
Bu düzey iyiyse sıkıyorum??