Ekmek yediği kaba *****… (7 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ZORBEY42
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar bugün ki konumuzun başlığı başlıkta yazan yazımız…

kendisini oyun başkanı adayı göstermiş, açtığı partide yanına oyuncu göndermiş olan partiye karşı yaptığı bu alçakça davranışlar Büşra’nın karakterini ortaya koymuştur, çok şey yazarım buraya ama onun için ban almaya değmez inanın, tek söyleyeceğim şu. Aday olduğu seçimi kaybetmemiz hayrımıza olmuş, iyi akşamlar.

Ekli dosyalar

• IMG_0176.jpeg
    IMG_0176.jpeg
    538.2 KB · Görüntüleme: 114
B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Gelmeyi kabul eden iki üç kişi oldu teşekkür ederim onlara ilk adım yapmayın bence artık partinizin ismini attığınız son adım bu çünkü :)

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Bana da başka ss ler geldi çok yazık:) Özellikle bana haksızlık yapıldı demesine çok üzüldüm. Haksız olduğu yerlerde bile arkasında durdu onun parti yönetimi. Bana ihanet ettiler diye ağladığı adamlara bile güller dağıtıyor kendisini aday gösteren partiye çamur atıyor. Karakter meselesi demek ki. Böyle insanların ne oyunda ne de hayatta bir şeyler başarması mümkün değil zaten. Milli Egemenlik partisini düşman bellemesi de beni onure etti zaten parti olarak karşısında durmak istediğimiz kişiler bu karakterler:)

YUNUS BASKAN

Üye
Vatandaş
Ahh Büşra ahh, inan senin fake hesap olduğunun bir erkek olduğunun kanaatine varmak üzereyim, hiç bir kadına bu şekil fitne fesat işler yakışmaz çünkü, Biz milli egemenlik için kimseden oyuncu dilenmedik, herkes kendi isteğiyle çıktı bu yola, sen menfaatlerin uğruna küfür ettiğin adamların yorumlarını beğenmeye devam et, gittikçe batıyorsun, oyun kariyerin bitiş noktasına gelmiş sayılır bu kafayla devam et 🫡😂

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Ha bu arada dilersen gel hiç uğraşma sana ilk adımı devredeyim hazır çağıracağın üyeler burada koltuk sevdalısı seni.. @Büşra Gamze

C

Cengiz Khan

Ziyaretçi
Yanlız kalacaksın bak bu yazdigimi unutma.

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Mepin yönetim kadrosu boş insanlarla dolu demiş. Senin için çabalayan herkes boşmuş bunu da anladık.
Ben bizzat şahidim sizin nasıl arkasında durduğunuza alparslan ve ferhatın büşra için kimlerden vazgeçtiğine. Morali bozulmasın motivasyonu düşmesin diye kimlerin ne özel çabalara girdiğini arka planda insanları nasıl yumuşattığımızı biliyorum. Söylediğim gibi bazı şeyler karakter meselesi maalesef hiçbir yere varamayacak bu şekilde kendine yazık etti

S

Sera

Ziyaretçi
Fake yakıştırmaları falan hoş değil yanlız kız partisine adam çağırmış buradan nasıl oluyorda fake yakıştırması yapabiliyorsunuz inanılmaz gerçekten. Kimseyi savunduğum falan yok yanlış anlaşılmasınn oyun kurallarında partili birini partiye davet etmekte herhangi bir sorun yok ve bunu yapan birine fake yakıştırması hoş değil herşeyi eleştirin ama bu ayıp cidden

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Herkes kendine yakışanı yapar. Büşra için karşıma aldığım, kalbini gönlünü kırdığım her kim varsa herkesten özür diliyorum. Gerçekten değmezmiş. Şu mesajlardaki kine, nefrete, öfkeye bakın. Ben sana ne yaptım? Gecenin 4 üne kadar uyumadan galibiyetin için mücadele etmemin teşekkürü bu mu? Daha neler neler, ne göğüs germeler, ne arka çıkmalar. Diyecek hiçbir şeyim yok en büyük hayal kırıklıklarımdan birisi bu oyunda. Ayağı göl başı pınar olsun. Yandığı yerde sönsün. Yazıklar olsun.

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
IMG_0814.jpeg
Kusura bakmayın arkadaşlar alparslan başkanım başka partilere davet atmanın bir sorun olmadığını söylemişti bana ama yanlış demiş sanırım… Konuşmaları atamıyorum yasak olduğu için 🙂

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Fake yakıştırmaları falan hoş değil yanlız kız partisine adam çağırmış buradan nasıl oluyorda fake yakıştırması yapabiliyorsunuz inanılmaz gerçekten. Kimseyi savunduğum falan yok yanlış anlaşılmasınn oyun kurallarında partili birini partiye davet etmekte herhangi bir sorun yok ve bunu yapan birine fake yakıştırması hoş değil herşeyi eleştirin ama bu ayıp cidden
Sera nerde muhalif olunabilecek bir şey varsa orda bitiyosun konuyla alakasız bir arkadaşın anlatmak istediği şeyi bi tarafa bırakıp anlatmaya çalıştığı şey için çıktığı yola takılıyosun. Burada herkes parti yönetmiş insanlar, bir sürü etik olmayan şey var takıldığın yer fake benzetmesi mi? Allah 2-1 yani birdir deseler 0+1 daha uygun olurdu diyeceksin. Bazen gerçekten saçmalıyosun güzel kardeşim

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Oyun kurallarında tabii ki sorun yok sera başkanım ama sana böylesine destek olmuş bir partiye bu yaklaşımı yaparsan karakter sorunu var demektir. Saygılarımla.

YUNUS BASKAN

Üye
Vatandaş
Seni alakadar etmez knk, olayın senle bir alakası yok parazit yapma lütfen

K

Kafirya

Ziyaretçi
olağan şeyler büyütmeyin bizde yaşadık inan bu kadar tepki göstermedik ittifakınızdaki adamlar aynı durumu yaşattılar takılacak konular değil kaç paralık insan olduklarını gösteriyorlar .d (olayı iki taraflı dinlemedim genel yorumdur)

C

Cengiz Khan

Ziyaretçi
olağan şeyler büyütmeyin bizde yaşadık inan bu kadar tepki göstermedik ittifakınızdaki adamlar aynı durumu yaşattılar takılacak konular değil kaç paralık insan olduklarını gösteriyorlar .d (olayı iki taraflı dinlemedim genel yorumdur)
Kac paralik adammis varmi aklinda fiyat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...