ugur3301 - Parti Değişikliği (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan ugur3301
  • Başlangıç tarihi
U

ugur3301

Ziyaretçi
Öncelikle Azerbaycan Türk Birliği ile herhangi bir sorunum olmadığını söyleyerek samimi arkadaşlarımın isteği üzerine Partiden istifa edip Milli Egemenlik Partisine katıldığımı paylaşıyorum.

Her zaman tek parti çatı altında büyümeyi istesem de son zamanlarda yapılan gerçekleri görünce artık düşüncemi değiştirip Milli Egemenliğe katılmış bulunuyorum.

HAYIRLISI OLSUN DİYELİM!

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Seni hayla anlamiw diyilim . O partiden bu psrtiye bu partiden o partiye. Merek ediyorum ay sonuna kadar kach tane parti deyiwdireceksin

niko_23

Vatandaş
Yasak diyilde ama 10 gunde 5 tane parti deyiwdirmekde. Nebilim? Insanin bir duruwu olmasi lazim

Q

Qurbanzadə Sabir

Ziyaretçi
Partiye ihanet ettigin için partiden atılmış bulunuyorsun

Q

Qurbanzadə Sabir

Ziyaretçi
Partiye ihanet ettigin mesajlarda duruyor bende

niko_23

Vatandaş
Ne gibi bir ihanet başkanım? Sizler vekil çıkarsın diye görüşmeler yapıyordu benim takip edebildiğim kadarıyla. İhanet biraz ağır bir suçlama olmuş sanki
Benim bildigim kadariyla partimzin baskani kimseye oy vermiyeceyiz diye bildirdi butun uyelere. Hatta her hangi partiye oy veren olursa partiden atilacaq diye bildirdi butun uyelere. Eger ugur arkadas boyle bir gorusme yapmisha buda bir ihanetdir

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Benim bildigim kadariyla partimzin baskani kimseye oy vermiyeceyiz diye bildirdi butun uyelere. Hatta her hangi partiye oy veren olursa partiden atilacaq diye bildirdi butun uyelere. Eger ugur arkadas boyle bir gorusme yapmisha buda bir ihanetdir
Yahu görüşmeyi de size danışmak için yapmıştır fikrini beyan etmiştir niko başkanım. Size zorla oy verdirecek değil ya reddedersiniz oy vermezsiniz olur biter. İhanet değil bu:) kendince doğru bildiğini yapmış siz stratejisini kabul etmemişsiniz o da ayrılmış. İhanet ettin kovduk diyosunuz onu anlamıyorum

niko_23

Vatandaş
Yahu görüşmeyi de size danışmak için yapmıştır fikrini beyan etmiştir niko başkanım. Size zorla oy verdirecek değil ya reddedersiniz oy vermezsiniz olur biter. İhanet değil bu:) kendince doğru bildiğini yapmış siz stratejisini kabul etmemişsiniz o da ayrılmış. İhanet ettin kovduk diyosunuz onu anlamıyorum
Bak ben partimizin bir uyesiyim sadece partiede hich bir gorevim yok. Ben kimeeyi kovmadim. Benim bildigim ugur baskan kimseye ses vermeme konusunda hich bir partiye ittifaq olmamak konusunda. Parti baskanlariyla bir goruse varmislar. Shimdi siz soyliyorsunuzki partiniz ichin vekil cikmasi ichin gorusmeler yapib ugur baskan. Bunu yapmishsa buda bir ihanetdir. Cunki partinin durusu hich bir partiye oy kullanilmiyacak. Hich bir partiyle ittifaq olmuyacaq. Egerki partinin bilgisi dishinda kendini vekil yapmak ichin boyle bir gorusmelerde bulunmushsa buda bir ihanetdir bana gore