23. Dönem İşçi ve Emekçi Meclise Ağırlığını Koymuştur🔥 (6 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Girmedik, başkalarının oylarıyla şov peşinde de koşmuyoruz.
Çünkü işimiz şov değil 😁
Şov yapmaya bayılıyorlar başkanım. Yok her seçimde birinci geldik partimiz şöyle böyle falan filan. Ama.ittifak adını hiç konuşmuyorlar sadece kendileri yapmış gibi konuşuyorlar. İşçi ve emekçi icraat yap icraat şov yapma

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Girmedik, başkalarının oylarıyla şov peşinde de koşmuyoruz.
Çünkü işimiz şov değil 😁
Başkasının oyu dediğin oylar İttifak partilerinin oyu Sizin strateji yaptığınızı zannetiniz ya alttan parti kurup sıralama dışı bırakmalar cok akıllı taktikler ya öylese böyle kardeş

C

CB36

Ziyaretçi
Şov yapmaya bayılıyorlar başkanım. Yok her seçimde birinci geldik partimiz şöyle böyle falan filan. Ama.ittifak adını hiç konuşmuyorlar sadece kendileri yapmış gibi konuşuyorlar. İşçi ve emekçi icraat yap icraat şov yapma
İşçi ve emekçi partisine 1. Olduğundan dolayı tebrik ediyorum unuttuğunuz bisey var bizim bizim dostluğumuz Bilmiyorsan sanada öğreteyim 😀😀

Ahmett EROL

Tecrübeli Üye
45. Dönem Oyun Başkanı
Biz yeterince ittifak adı konuştuk 😉 önceki konularda bakabilirsin ayrıca biz herşeyi danışıp yaparız 😉 sen takılma böyle şeylere biz takılmıyoruz çünkü

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Hadi sende git can sıkıntını Baska biseylerle gider burda laf kalabalığı yapma ben istediğime Oyumu atarım seni ilgilendirmez sende kimin oylarıyla 2. Oldun beni ilgilendirmez 😀😀
Siz beni daha çok eglendiriyorsunuz başka yere gitmem. Komedyenler sizi

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Sizide gördük geçen dönem :D Oy atan insanlara yaptığınız saygısızlığı önce geçmişine bak eleştiri yapmak için showuda size iade ediyorum 2 ay önce burda başkanlarınız sıralama 1.yiz diye havalara zıplıyorlardı şimdi göremiyorum kendilerini

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Biz yeterince ittifak adı konuştuk 😉 önceki konularda bakabilirsin ayrıca biz herşeyi danışıp yaparız 😉 sen takılma böyle şeylere biz takılmıyoruz çünkü
Siz hiç birsey yapamazsınız. Siz derken ittifak partilerden bahseymiyorum. emekçi diye geçinip emekçileri sömürenlerden bahsediyorum

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Başkasının oyu dediğin oylar İttifak partilerinin oyu Sizin strateji yaptığınızı zannetiniz ya alttan parti kurup sıralama dışı bırakmalar cok akıllı taktikler ya öylese böyle kardeş
Vallahi sorun yok.
Ne güzel dedin ittifak partilerinin oyları olduğunu 😁
Şovu neden İVEP yapıyor ittifak partilerinin oylarıyla?
Nerde o ittifak partileri?
Merakımdan soruyorum hiç demiyorlar mı? Benim oyum ile niye şov yapıyorsun diye??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...