Belli oluyorGirmedik, başkalarının oylarıyla şov peşinde de koşmuyoruz.
Çünkü işimiz şov değil
Belli oluyorGirmedik, başkalarının oylarıyla şov peşinde de koşmuyoruz.
Çünkü işimiz şov değil
Hadi sende git can sıkıntını Baska biseylerle gider burda laf kalabalığı yapma ben istediğime Oyumu atarım seni ilgilendirmez sende kimin oylarıyla 2. Oldun beni ilgilendirmezCan sıkıntısına
Hmm tmm.Belli oluyor
Şov yapmaya bayılıyorlar başkanım. Yok her seçimde birinci geldik partimiz şöyle böyle falan filan. Ama.ittifak adını hiç konuşmuyorlar sadece kendileri yapmış gibi konuşuyorlar. İşçi ve emekçi icraat yap icraat şov yapmaGirmedik, başkalarının oylarıyla şov peşinde de koşmuyoruz.
Çünkü işimiz şov değil
Başkasının oyu dediğin oylar İttifak partilerinin oyu Sizin strateji yaptığınızı zannetiniz ya alttan parti kurup sıralama dışı bırakmalar cok akıllı taktikler ya öylese böyle kardeşGirmedik, başkalarının oylarıyla şov peşinde de koşmuyoruz.
Çünkü işimiz şov değil
Sahi Davut abimin emeklerine yazık ettin sen shshshsjBunlar Börüyü saf dışı bıraktıklarına da çok sevinmislerdi en son sjsjsjs
İşçi ve emekçi partisine 1. Olduğundan dolayı tebrik ediyorum unuttuğunuz bisey var bizim bizim dostluğumuz Bilmiyorsan sanada öğreteyimŞov yapmaya bayılıyorlar başkanım. Yok her seçimde birinci geldik partimiz şöyle böyle falan filan. Ama.ittifak adını hiç konuşmuyorlar sadece kendileri yapmış gibi konuşuyorlar. İşçi ve emekçi icraat yap icraat şov yapma
Biz yeterince ittifak adı konuştuk önceki konularda bakabilirsin ayrıca biz herşeyi danışıp yaparız sen takılma böyle şeylere biz takılmıyoruz çünküŞov yapmaya bayılıyorlar başkanım. Yok her seçimde birinci geldik partimiz şöyle böyle falan filan. Ama.ittifak adını hiç konuşmuyorlar sadece kendileri yapmış gibi konuşuyorlar. İşçi ve emekçi icraat yap icraat şov yapma
Siz beni daha çok eglendiriyorsunuz başka yere gitmem. Komedyenler siziHadi sende git can sıkıntını Baska biseylerle gider burda laf kalabalığı yapma ben istediğime Oyumu atarım seni ilgilendirmez sende kimin oylarıyla 2. Oldun beni ilgilendirmez
Sizide gördük geçen dönem Oy atan insanlara yaptığınız saygısızlığı önce geçmişine bak eleştiri yapmak için showuda size iade ediyorum 2 ay önce burda başkanlarınız sıralama 1.yiz diye havalara zıplıyorlardı şimdi göremiyorum kendileriniŞov yapmaya bayılıyorlar başkanım. Yok her seçimde birinci geldik partimiz şöyle böyle falan filan. Ama.ittifak adını hiç konuşmuyorlar sadece kendileri yapmış gibi konuşuyorlar. İşçi ve emekçi icraat yap icraat şov yapma
vay güzel hakaret devam knkSiz beni daha çok eglendiriyorsunuz başka yere gitmem. Komedyenler sizi
Fatih git yalanlarını kendi partine sakla Davut abimiz dağ gibi Partimizin BaşındaSahi Davut abimin emeklerine yazık ettin sen shshshsj
ilgi açlığı yaşıyorsun galiba yoksa bu kadar saldırman normal değil .dSiz beni daha çok eglendiriyorsunuz başka yere gitmem. Komedyenler sizi
Siz hiç birsey yapamazsınız. Siz derken ittifak partilerden bahseymiyorum. emekçi diye geçinip emekçileri sömürenlerden bahsediyorumBiz yeterince ittifak adı konuştuk önceki konularda bakabilirsin ayrıca biz herşeyi danışıp yaparız sen takılma böyle şeylere biz takılmıyoruz çünkü
geçen seçimi aç bak 22.dönem mvlerde ve 21.dönem mvlerdee show peşinde kim koşmuş komikGirmedik, başkalarının oylarıyla şov peşinde de koşmuyoruz.
Çünkü işimiz şov değil
O benim problemim optikci.ilgi açlığı yaşıyorsun galiba yoksa bu kadar saldırman normal değil .d
Laflarına dikkat et sömürme falan 2. hakaretin .Siz hiç birsey yapamazsınız. Siz derken ittifak partilerden bahseymiyorum. emekçi diye geçinip emekçileri sömürenlerden bahsediyorum
Vallahi sorun yok.Başkasının oyu dediğin oylar İttifak partilerinin oyu Sizin strateji yaptığınızı zannetiniz ya alttan parti kurup sıralama dışı bırakmalar cok akıllı taktikler ya öylese böyle kardeş
Forum kurallarını öğrende gelSiz hiç birsey yapamazsınız. Siz derken ittifak partilerden bahseymiyorum. emekçi diye geçinip emekçileri sömürenlerden bahsediyorum