Genelkurmay Başkanı 🌹Tebrik Mesajı (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan KURT 77
  • Başlangıç tarihi
K

KURT 77

Ziyaretçi
Hmmm sen forumda haydutluğa mı özeniyon sennnn iyi bakalım abisi neyse hadi korursun bizi büşradan falan olur mu mafya77
Mesut abisi fln konuşma harbi bunu senden duyunca zoruma gidiyor sen 5 yaşındaki çocuğa bile abi olamazsın doğrular acıdır kusura bakma vurdum yüzüne ama

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Mesut abisi fln konuşma harbi bunu senden duyunca zoruma gidiyor sen 5 yaşındaki çocuğa bile abi olamazsın doğrular acıdır kusura bakma vurdum yüzüne ama
Yahu abilik derdimiz olsa senin gibi rol keseriz burda prenses ben sadece sana abilik yaparım istersen. Kamyon arkası yazıları ezberleye ezberleye damperi doldurup yokuş aşağı boş viteste gidiyosun kendinin farkına var acilen kurtttt toparlan bak valla manyak olursun

K

KURT 77

Ziyaretçi
Yahu abilik derdimiz olsa senin gibi rol keseriz burda prenses ben sadece sana abilik yaparım istersen. Kamyon arkası yazıları ezberleye ezberleye damperi doldurup yokuş aşağı boş viteste gidiyosun kendinin farkına var acilen kurtttt toparlan bak valla manyak olursun
Çok şanslısın iyi ki klavye den konuşuyorsun güzelim 🌹

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Çok şanslısın iyi ki klavye den konuşuyorsun güzelim 🌹
İstersen gel göz göze konuşalım ciğerim. Sen istiyorsun ki senin gibi ciddiye alayım seni o yüzden bi fotoğraf türküsü tutturmuş gidiyorsun eğer klavyeden konuşmamı istemiyorsan buyur gel seni ciddiye alayım beraber fotoğrak çekiliriz bol bol :d

K

KURT 77

Ziyaretçi
İstersen gel göz göze konuşalım ciğerim. Sen istiyorsun ki senin gibi ciddiye alayım seni o yüzden bi fotoğraf türküsü tutturmuş gidiyorsun eğer klavyeden konuşmamı istemiyorsan buyur gel seni ciddiye alayım beraber fotoğrak çekiliriz bol bol :d
Bunu en son sizden biri demişti aldanıp gidecektim Kıbrıs li çıktı iyi dumendesiniz ben senle foto cekilmem sen oynarken çekip atabilirim ama buraya rezil olmazsın korkma alışık sin zaten rezil olmaya 😀

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bunu en son sizden biri demişti aldanıp gidecektim Kıbrıs li çıktı iyi dumendesiniz ben senle foto cekilmem sen oynarken çekip atabilirim ama buraya rezil olmazsın korkma alışık sin zaten rezil olmaya 😀
Ben çekerim seni yeter ki yanyana gel benimle 🤣 korkma ben kıbrısta değilim allah şahit geleceksen otobüs biletini de alırım. Gelemeyeceksen de benim tek tük yalovaya yolum düşüyor yanına uğrarım seni de biri var onunla tanıştırayım işin düşer uğrarsın arada bir 🤣

K

KURT 77

Ziyaretçi
Ben çekerim seni yeter ki yanyana gel benimle 🤣 korkma ben kıbrısta değilim allah şahit geleceksen otobüs biletini de alırım. Gelemeyeceksen de benim tek tük yalovaya yolum düşüyor yanına uğrarım seni de biri var onunla tanıştırayım işin düşer uğrarsın arada bir 🤣
Senin beni tanistirdigin kişi tanıdık çıksa da Allah yardımcısı olsun sırf seni tanıdığı için Yalova'dan sürücem

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
23. Dönem Meclis seçimlerini geride bırakmış bulunuyoruz.

Seçilen Bakanlarımız ;

23. Dönem Meclis Başkanı: Rüa
23. Dönem İçişleri Bakanı: İsmail47
23. Dönem Ekonomi Bakanı: Talha.60
23. Dönem Adalet Bakanı: Buğra Kemer

Tebrik ediyor ,görevlerinde Başarılar diliyorum 🌹

Meclis, zoru görünce kaçanlardan temizlenmiş olup. Hak eden Cesur insanlara verilmiştir.

#Mecliseminellerde

Forumda olamadığım için geç kutladım 🌹

KURT 77
Genel Kurmay Başkanı
🍎 🍎 🍎 🌹 🌹 🌹 Genel Kurmayım benim beeeee

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Senin tanıyabileceğin en iyi kişi seninle aynı mesleği yapan burda sabahları ortamı isindirmasi için sahneye çıkan komedyen ablalar dır 😀😀😀😀
Yok yok komedyen değil ama o da güldürür emin ol🤣 senin gibi klavye başında racon keseceğime içi boş kabadayalık yapacağıma dostu düşmanı eğlendiririm daha iyi. Sana da gülüyorlar bana da en azından biz samimi geliyoruz insanlara kralll😅 bırak abilik yapayım sana öğreneceğin çok şey var