K
KURT 77
Ziyaretçi
Ya konuşmalara bak birde attığı resimlere bak gelde gülmeGelirsin abisi gelirsin korkma bişe yapmam sanabir de profil fotonu değiştir korkutuyorsun beni
![]()

Ya konuşmalara bak birde attığı resimlere bak gelde gülmeGelirsin abisi gelirsin korkma bişe yapmam sanabir de profil fotonu değiştir korkutuyorsun beni
![]()
Yok sen kimsin soruyorum ciddenYallahhh haydi. Sen kimsin de beni onemseyeceksin? Destek mi bekliyorsun etraftan bu kim diyeAllah versin..
Miting yapan kurt ppsini degistirip senin attığın resimlere laf eder olmuş abisi sjsjsjsisiYa konuşmalara bak birde attığı resimlere bak gelde gülmesen Büşra ile atişmaya devam et eşit bir mücadele senin için
![]()
Heyt ben aslan bu aslanMiting yapan kurt ppsini degistirip senin attığın resimlere laf eder olmuş abisi sjsjsjsisi
Hmmm sen forumda haydutluğa mı özeniyon sennnn iyi bakalım abisi neyse hadi korursun bizi büşradan falan olur mu mafya77Ya konuşmalara bak birde attığı resimlere bak gelde gülmesen Büşra ile atişmaya devam et eşit bir mücadele senin için
![]()
ne gülmüş arkadaş aaaaSende iyice kendini mafya sandın hee cıvıtma abisi kırmızı gül atınca racon olunmuyor gazlanma
Mesut abisi fln konuşma harbi bunu senden duyunca zoruma gidiyor sen 5 yaşındaki çocuğa bile abi olamazsın doğrular acıdır kusura bakma vurdum yüzüne amaHmmm sen forumda haydutluğa mı özeniyon sennnn iyi bakalım abisi neyse hadi korursun bizi büşradan falan olur mu mafya77
Yahu abilik derdimiz olsa senin gibi rol keseriz burda prenses ben sadece sana abilik yaparım istersen. Kamyon arkası yazıları ezberleye ezberleye damperi doldurup yokuş aşağı boş viteste gidiyosun kendinin farkına var acilen kurtttt toparlan bak valla manyak olursunMesut abisi fln konuşma harbi bunu senden duyunca zoruma gidiyor sen 5 yaşındaki çocuğa bile abi olamazsın doğrular acıdır kusura bakma vurdum yüzüne ama
Çok şanslısın iyi ki klavye den konuşuyorsun güzelimYahu abilik derdimiz olsa senin gibi rol keseriz burda prenses ben sadece sana abilik yaparım istersen. Kamyon arkası yazıları ezberleye ezberleye damperi doldurup yokuş aşağı boş viteste gidiyosun kendinin farkına var acilen kurtttt toparlan bak valla manyak olursun
İstersen gel göz göze konuşalım ciğerim. Sen istiyorsun ki senin gibi ciddiye alayım seni o yüzden bi fotoğraf türküsü tutturmuş gidiyorsun eğer klavyeden konuşmamı istemiyorsan buyur gel seni ciddiye alayım beraber fotoğrak çekiliriz bol bol :dÇok şanslısın iyi ki klavye den konuşuyorsun güzelim![]()
Bunu en son sizden biri demişti aldanıp gidecektim Kıbrıs li çıktı iyi dumendesiniz ben senle foto cekilmem sen oynarken çekip atabilirim ama buraya rezil olmazsın korkma alışık sin zaten rezil olmayaİstersen gel göz göze konuşalım ciğerim. Sen istiyorsun ki senin gibi ciddiye alayım seni o yüzden bi fotoğraf türküsü tutturmuş gidiyorsun eğer klavyeden konuşmamı istemiyorsan buyur gel seni ciddiye alayım beraber fotoğrak çekiliriz bol bol :d
Ben çekerim seni yeter ki yanyana gel benimleBunu en son sizden biri demişti aldanıp gidecektim Kıbrıs li çıktı iyi dumendesiniz ben senle foto cekilmem sen oynarken çekip atabilirim ama buraya rezil olmazsın korkma alışık sin zaten rezil olmaya![]()
Senin beni tanistirdigin kişi tanıdık çıksa da Allah yardımcısı olsun sırf seni tanıdığı için Yalova'dan sürücemBen çekerim seni yeter ki yanyana gel benimlekorkma ben kıbrısta değilim allah şahit geleceksen otobüs biletini de alırım. Gelemeyeceksen de benim tek tük yalovaya yolum düşüyor yanına uğrarım seni de biri var onunla tanıştırayım işin düşer uğrarsın arada bir
![]()
23. Dönem Meclis seçimlerini geride bırakmış bulunuyoruz.
Seçilen Bakanlarımız ;
23. Dönem Meclis Başkanı: Rüa
23. Dönem İçişleri Bakanı: İsmail47
23. Dönem Ekonomi Bakanı: Talha.60
23. Dönem Adalet Bakanı: Buğra Kemer
Tebrik ediyor ,görevlerinde Başarılar diliyorum
Meclis, zoru görünce kaçanlardan temizlenmiş olup. Hak eden Cesur insanlara verilmiştir.
#Mecliseminellerde
Forumda olamadığım için geç kutladım
KURT 77
Genel Kurmay Başkanı
Yok seni aşar tanıyor olamazsın bir de inan bana 7 sülalen gelse süremezsiniz onu yalovadanSenin beni tanistirdigin kişi tanıdık çıksa da Allah yardımcısı olsun sırf seni tanıdığı için Yalova'dan sürücem
Senin tanıyabileceğin en iyi kişi seninle aynı mesleği yapan burda sabahları ortamı isindirmasi için sahneye çıkan komedyen ablalar dırYok seni aşar tanıyor olamazsın bir de inan bana 7 sülalen gelse süremezsiniz onu yalovadan![]()
Ahhaahhahahaha doğru tespit dimi MesutSenin tanıyabileceğin en iyi kişi seninle aynı mesleği yapan burda sabahları ortamı isindirmasi için sahneye çıkan komedyen ablalar dır![]()
Yok yok komedyen değil ama o da güldürür emin olSenin tanıyabileceğin en iyi kişi seninle aynı mesleği yapan burda sabahları ortamı isindirmasi için sahneye çıkan komedyen ablalar dır![]()