Kaan Yüksel - Teşekkür Mesajı❤️ (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Değerli Başkan Online Oyuncuları

Ben 39. Dönem OYUN BAŞKANI Kaan Yüksel.

Bunu bir gururla,büyük bir zevkle söylüyorum.

Bunu başardık ve 39. Dönem Oyun Başkanlığı seçiminde EZİCİ bir üstünlük ile 83 oy farkla Oyun Başkanı seçildim.

Bir çok algıya,karalamaya,hadsizliğe,hakaretlere rağmen bile bile lades olmayı seçenlere ithafen yanımda olmayı bırakmayan bu Oyun Başkanlığım bütün ZAFER İTTİFAKINA armağan olsun.

Başta söylediğimi şimdide söylüyorum.Ben tarafsız bir oyun başkanı olmayacağım.Tamamen taraflı olup Zafer İttifakı Partileri ve Üyeleri için çabalıcam.

Çünkü Oyun Başkanı Kaan Yüksel gözükse de aslında bu İVEP-BÖRÜ-BOZKURT HAREKAT-TURAN-SİYAH SANCAK tır.

Kimseyi ben hepinizin başkanıyım hepiniz için varım gibisinden kandırmaya gerek duymuyorum.

Bu ZAFER’in mimarları;

Öncelikle Ailem Yeniden Doğuş&Vefa olmak üzere,

İşçi ve Emekçi Partisi yönetimi ve üyelerine,

Turan Partisi yönetimi ve üyelerine,

Börü Partisi yönetimi ve üyelerine,

Bozkurt Harekat Partisi yönetimi ve üyelerine,

Siyah Sancak Partisi yönetimi ve üyelerine,

Teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu 1 senelik(happy crismass 🎅🏿🥳) görev sürem boyunca hep beraber gelişeceğimize ve ZAFER ler kazanacağımıza inancım tam.

Bir Parantezde kişisel olarak adaylığımı açıkladığımdan itibaren orda ismimin yazdığı süre boyunca yanımda olan ve beni destekleyen;

Başta Yeniden Doğuşun Parti Başkanı her gün benim fevri hareketlerimi dizginlemeye çalışıp fakat bunu başaramayan ama aza indirgeyen,Bu oyunda bana temiz ikinci sayfayı açmam da destekçi olan,ABİM Mustafa Denliye,

Vefa Parti Başkanı her daim koşulsuz şartsız bir kere olsun sevgisinden dostluğundan karakterinden ödün vermeyen,en kötü durumda da en iyi durumda da piyasanın karıştığı vakitlerde bile çabasını eksik etmeyen,
Samet hayatım şöyle oldu nabıcaz.
Samet böyle bir bok yaptım nasıl çözücez.
Samet şunu halletmemiz lazım nabalım.
Dediğimde bir kere olsun yapamam ben dediği görülmeyen,Vefanın aslanı
Samet Sağlama,

Aramıza 3 ay gibi kısa bir süre önce katılmasına rağmen dostluğuyla karakteriyle saygısıyla iş bilirliğiyle ailemize adapte olan,seçimin başından sonuna kadar her saat bana durum bildiren,yüreğiyle kalbiyle ailemizi heryerde her şekilde savunan Yeniden Doğuş Parti Sözcümüz,
Ardillaya,

Ailemizin çiçeği,göz bebeği,ex ekonomi bakanımız,her koşulda yanımda olan,gerek gerçek hayat gerek oyun olarak engin bilgilerini benimle paylaşan,mıss Dilan Polat,kuzennn
Ceyline,

Yeniden Doğuş yönetimine gelmem de büyük payı olan,
Yappıza,

Bir dediğimi iki etmeyen,duruşuyla hareketleriyle bize örnek olan koca reis lakaplı,
Reis Murat Bekmene,

Seçildiği oyun başkanlığından sonra beraber ,öncesinde de kalben beraber olduğumuz,oyun ayrı gerçek ayrı dertleştiğimiz konuştuğumuz,ailemiz içerisinde sohbetiyle muhabbetiyle aktiflikte büyük rol oynayan,
Gırıg Reise,

Piyasanın sessiz oyuncuları fakat ailemizin güzide parçaları,aile içimizde yönetimin boşluğunda bu görevi üstlenen,
Mustafa Yağıza,
Sernidaya,

Değerli komutanım canım kardeşim,
Fatih Küçüğe,

Oyunla çok alakaları olmasalar da ailemizde büyük pay sahibi olan,ailemizin şımarık çocukları,
Enes2616 a
Cann Beyy e
Furkan2616 a

Kuzenler Team in değişilmez parçası,sadece Galatasaray maçlarında sohbete dahil olan,
MTS03 e

Vefa Veteran-Yeniden Doğuş Veteran onursal başkanları,
Kubilaya
Cihana
Meteye
Barlasa
Bordomavialiye
EmreÖzere

Zafer İttifakı bünyesinde beraber yürüdüğümüz,

Oyunun başından sonuna kadar forumdan oyundan tartışıp sonra el ele kol kola ban yiyip özelden birbirimize küfürler edip dalga geçtiğimiz,bu zamana kadar rekabet yaşasak da dozunda ve seviyeli bir tutum sergileyen,gerçek hayata bunu bağlamayan,
Kurt77e,

Seçimin öncesinde sonrasında desteğini her zaman belli eden,onlarca uğraşa girip videolar hazırlayan,
MAGARSUSa,

Oyunun başından beri tanıdığım,genellikle karşı karşıya olduğumuz,rekabette bile abi kardeş ilişkisini bozmayan,
Burak Atağa,

Geçmiş dönem oyun başkanımız,koltuğu devraldığım,düşünceli insan,
Ayhan Günere,

Desteğini gösteren,ZAFER için biçilmiş kaftan,
AhmetErola,

Atanamayan rapçi olarak beni tanımlayan,platin saçlı Meclis Başkanı,
Rüaya,

Toplumcu Demokrasiyi tekrardan oyuna aktif eden,
CB36ya,

Bozkurt Harekat Parti Başkanı,değerli kardeşim,
Sado55e,

Adalet Bakanımız,cefakar kardeşim,
Buğra Kemere,

Siyah Sancak Parti Başkanı,
Ufuk*a

Börü Parti Başkanı,
BlackWhitea,

Teşekkür ediyorum.

Medya kuruluşları olarak beni röportaja çağıran

Eküri Medya Aktimur*a
Bakacaz Medya Seraya
Ulaş Medya Arda Ulaş Ateşe

İyiki varsınız iyiki beraberiz…
Hepiniz ZAFER ONLİNE a hazır mısınız…
Hadi oynat bakalım 🎬
#ZaferİttifakıGelmiyorGeldi 🔥

H

Hezârfen

Ziyaretçi
@Kaan Yüksel Anladığım kadarıyla sadece seninle birlikte olanların tebriklerini kabul görüyorsun
Sn. Başkanım dünden beri gerek açtığım konu gerek oyun içi mesaj gerek konulara sizi etiketliyerek yaptığımız hiç bir tebrik iletisine dönüş sağlamadınız. Bana yada bize değil Tebrik olayına bekledik bir geri dönüş beğeni bile yeterli olacaktı kendi adıma. Ama canınız sağ olsun belki masum bir tebrik yerine manidar bir tebrik mesajı yayınlamak gerekliydi. Yinede göreviniz hayırlı olsun hak etmişsiniz ki buradasınız 🙏

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
@Kaan Yüksel Anladığım kadarıyla sadece seninle birlikte olanların tebriklerini kabul görüyorsun
Sn. Başkanım dünden beri gerek açtığım konu gerek oyun içi mesaj gerek konulara sizi etiketliyerek yaptığımız hiç bir tebrik iletisine dönüş sağlamadınız. Bana yada bize değil Tebrik olayına bekledik bir geri dönüş beğeni bile yeterli olacaktı kendi adıma. Ama canınız sağ olsun belki masum bir tebrik yerine manidar bir tebrik mesajı yayınlamak gerekliydi. Yinede göreviniz hayırlı olsun hak etmişsiniz ki buradasınız 🙏
Sizin şahsınıza teşekkür ediyorum başkanım.
Çok sayıda mesaj olduğu için gözümden kaçmışsa kusura bakmayın.
Ama yanınızdaki diğer arkadaşlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Yap yap yap sonra da tebrik et lügatıma ters siz bunu yapmadınız o yüzden bu söylediğim dışındasınız.
Tekrardan teşekkür ederim iyi oyunlar diliyorum 🌹

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Sizin şahsınıza teşekkür ediyorum başkanım.
Çok sayıda mesaj olduğu için gözümden kaçmışsa kusura bakmayın.
Ama yanınızdaki diğer arkadaşlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Yap yap yap sonra da tebrik et lügatıma ters siz bunu yapmadınız o yüzden bu söylediğim dışındasınız.
Tekrardan teşekkür ederim iyi oyunlar diliyorum 🌹

Haklısınız içinde olduğunuz durum neticesi ile belki de bu zamana kadar karşılaşmamış olmam dolayısıyla aceleci davranmış olabilirim 🙏
Sürekli dediğim gibi ben kendimden ve Altın Ok partisinden sorumluyum şahıslar ile yaşanan diyaloglara karışmam etik değil. Olay Altın Ok partisine sıçramadığı sürece. 🙏 Neyse bunun yeri burası değil ☺️ konuyu saptırmak istemem. Saygılar Sevgiler.

M

M-D

Ziyaretçi
Canım kardeşim benim
Uzun zamandır beraberiz sana ne söylediysem herşeyi yapmak için mücadele verdin ( uykuya tercih ediyorsun beni ama olsun) mücadelemizi hiçbir zaman görevlere makamlara mevkilere bağlamadık.
Benden hiçbir zaman bunla ilgili bir talebinde olmadın.
Bu partiye diğer yol arkadaşlarımız gibi parti en iyi yerlere gelsin de ben birşey almasam da olur .
Dediğin ve düşündüğün için sana çok ama çok teşekkür ederim.
Evet arada sinir ve uyuz ediyorsun ama ben ne söylersem söyleyeyim alınmadan benim yanımdasın partinin yanındasın bende her zaman senin yanındayım yanlışında benimdir doğrunda benimdir her zaman
Yeni görevinde çokca başarılar diliyorum sen bu görevi çoktan hakettin 🌹🌹

C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
İnan bana ben başkan olsaydım bu kadar mutlu olmazdım. Şimdi Mustafa abi gibi seni anlatacak değilim, anlatsam bitmez, ne iyi ne kötü 😂 çok rahat bir galibiyet, rakip yoktu resmen 😂😂😀

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Canım kardeşim benim
Uzun zamandır beraberiz sana ne söylediysem herşeyi yapmak için mücadele verdin ( uykuya tercih ediyorsun beni ama olsun) mücadelemizi hiçbir zaman görevlere makamlara mevkilere bağlamadık.
Benden hiçbir zaman bunla ilgili bir talebinde olmadın.
Bu partiye diğer yol arkadaşlarımız gibi parti en iyi yerlere gelsin de ben birşey almasam da olur .
Dediğin ve düşündüğün için sana çok ama çok teşekkür ederim.
Evet arada sinir ve uyuz ediyorsun ama ben ne söylersem söyleyeyim alınmadan benim yanımdasın partinin yanındasın bende her zaman senin yanındayım yanlışında benimdir doğrunda benimdir her zaman
Yeni görevinde çokca başarılar diliyorum sen bu görevi çoktan hakettin 🌹🌹
Yeri gelir dövüşürüz yeri gelir sövüşürüz yeri gelir eğlenir yeri gelir seviniriz abi.
Aile olmak da zaten böyle birşey…
Dişilere ve uykuya zaafım olduğu için özür diliyorum ama beni böyle kabullendiğin içinde teşekkür ederim abi.
Yeniden Doğuş Vefa bi ailedir ❤️🌹