FORUM SOHBET ALANI (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
H

Hezârfen

Ziyaretçi
2023'ün enleri konusunda yönetime üsteleyip (yönetimin açıklamasını yaptığı halde) ısrarla kendini haklı çıkarmaya çalışanlar bundan sonra yönetim neden etkinlik yapmıyor, yönetim sadece aylık çekiliş yapıyor, yönetim yenilik yapmıyor diye hiç bir yerde yazıp çizmesin iyi günler.

Sen konuya itirazı yanlış anlamışsın, anlatmak ile vakit kaybetmeyeceğim. Siz hakkınızı savunmak gibi bir girişimde bulunmuyorsanız. Başkasının bunu yapmasını hayıflamak da size yakınşandır. Vesselam

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Keser Döner Sap Döner, Gün Gelir Devran Döner..

Elbet sizlerinde tepki vereceği bir sebepler ayyuka çıkar.... İşte o zaman ne mi yapacağız. Ben şahsım adıma konuşayım. Hak'kın yanında olacağım

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Keser Döner Sap Döner, Gün Gelir Devran Döner..

Elbet sizlerinde tepki vereceği bir sebepler ayyuka çıkar.... İşte o zaman ne mi yapacağız. Ben şahsım adıma konuşayım. Hak'kın yanında olacağım
Murat başkan sen ne hakkından bahsediyorsun tam olarak? Böyle bir etkinlik planlanmamıştı bile @yappız ın önerisiyle bir etkinlik düzenlediler onda bile arıza çıkardınız. Bi kere itiraz ettiniz cevabını verdiler uzatmaya devam ettiniz. Şu tarz bi etkinlikte bile neyin hakkı neyin itirazı? Çok lazımsa vergi ödülü 2. lik ödülümü size vereyim

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Murat başkan sen ne hakkından bahsediyorsun tam olarak? Böyle bir etkinlik planlanmamıştı bile @yappız ın önerisiyle bir etkinlik düzenlediler onda bile arıza çıkardınız. Bi kere itiraz ettiniz cevabını verdiler uzatmaya devam ettiniz. Şu tarz bi etkinlikte bile neyin hakkı neyin itirazı? Çok lazımsa vergi ödülü 2. lik ödülümü size vereyim

1. Ben itiraz etmedim aksine herkesi tebrik ettim..
2. Planlanmış bir etkinlik olabilir. Buna biz birşey demedik.
3.Hak için savunmanın gerekli olduğu konular yods olmadığı konular var bu yaşıma kadar bana mı öğretilmedi.
4. 2.lik ödülleri ile ilgilenmiyoruz ☺️ Saygılar 🙏

H

Hezârfen

Ziyaretçi

He birde ne hakkından bahsediyorum onuda diyim.
Bu ayın emeğinin hakkından.. 1milyar vergi var Partimizin topladığı ondan.. Ya neyse arkadaşların muhabbeti buraya taşıma manası neydi biliyorum bilmiyorum da sıkıntı yok ya biz icraata devam ediyoruz sıkıntı yok..

H

Hezârfen

Ziyaretçi
1700 taş lazımsa verelim yönetimden rica edip parti kasanıza benden geçirin . bununla beraber birşeyler değişir mi sanmam ama icraata devam edin siz aynen :)

1700 taşmı arkadaş benim derdim sana fazla geldi heralde 😁 icraat kısmında İzin verdin yani bize eyvAllah ben dedim zaten Kardeşlerime Magarsus izin vermez ise icraatları keseceğiz dedim 😁

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
1. Ben itiraz etmedim aksine herkesi tebrik ettim..
2. Planlanmış bir etkinlik olabilir. Buna biz birşey demedik.
3.Hak için savunmanın gerekli olduğu konular yods olmadığı konular var bu yaşıma kadar bana mı öğretilmedi.
4. 2.lik ödülleri ile ilgilenmiyoruz ☺️ Saygılar 🙏
Bu itirazı altın okun parti yöneticilerinden biri yaptı gelip onuda savunan sensin dolayısıyla ben itiraz etmedim diye kıvırmana gerek yok. Hakkınıda savun ama basit bi etkinlik için yönetimle tartışmaya girincede yukarda denildiği gibi yönetim neden etkinlik yapmıyor vs. demeyin sakın 🙂

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Bu itirazı altın okun parti yöneticilerinden biri yaptı gelip onuda savunan sensin dolayısıyla ben itiraz etmedim diye kıvırmana gerek yok. Hakkınıda savun ama basit bi etkinlik için yönetimle tartışmaya girincede yukarda denildiği gibi yönetim neden etkinlik yapmıyor vs. demeyin sakın 🙂

Kıvırmak 😁👏 bu kadar düşünüp bunu mu çıkardın sen. İyi polis kötü polis oynamaktan ne zaman vazgeçeceksiniz merakla bekliyorum.

H

Hezârfen

Ziyaretçi

O kadar sığ görüşlüsünüz ki iyi yaptığımız hiç bir şeyi görmezden gelmek ama bizi hazmedememek tamda size yakışır bir hamleler..
Aralık ayı baz alınsaydı listede olmayacak birisiydin muhtemelen. Dolayısıyla senin savunman mantıklı bir durum olurdu zaten 😁

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
O kadar sığ görüşlüsünüz ki iyi yaptığımız hiç bir şeyi görmezden gelmek ama bizi hazmedememek tamda size yakışır bir hamleler..
Aralık ayı baz alınsaydı listede olmayacak birisiydin muhtemelen. Dolayısıyla senin savunman mantıklı bir durum olurdu zaten 😁
Göndereyim sana 1500 taşı sizin olsun 2. lik zırlamalarınızı cekmeyelim yıl boyunca bunun lafını yaparsınız simdi 😃

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Neyse ya ben gidiyorum ☺️ daha 2 aylık bu partinin 1 milyar parti puanını geçme hırsı varda yardımcı olayım Kardeşlerime arkadaşlarıma. Sakın korktu kaçtı demeyin heeee alınırım 😁😁

H

Hezârfen

Ziyaretçi
@Büşra Gamze he şunu da eklemek isterim. Senin arkanda durup seni destekleyen sana oy veren ve senin için mücadele veren ellerim kırılsın..
Hiç ama hiç haketmemişsin daha da sana lafım olmaz. Vesselam

G

Gonca

Ziyaretçi
He birde ne hakkından bahsediyorum onuda diyim.
Bu ayın emeğinin hakkından.. 1milyar vergi var Partimizin topladığı ondan.. Ya neyse arkadaşların muhabbeti buraya taşıma manası neydi biliyorum bilmiyorum da sıkıntı yok ya biz icraata devam ediyoruz sıkıntı yok..
Beyefendi ben şunu anlamıyorum biz vergi olayını partilerin toplam kastığı vergi şu kadar demedik ki bu 1 milyar vergi olayı niye bu kadar uzuyor

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Beyefendi ben şunu anlamıyorum biz vergi olayını partilerin toplam kastığı vergi şu kadar demedik ki bu 1 milyar vergi olayı niye bu kadar uzuyor
Gonca hanım toplam değil 1 ay da ki kastıgimiz parti puanı hatırlatmak isterim

H

Hezârfen

Ziyaretçi

@Gonca merhabalar sn. Modaretörüm 🙏
İtiraz değil benim olayım merak. Nerede olduğumuz nerede bitiyor olmamız mühim değil Bu ay 2023 yılı ayı değilmidir. Hiçe sayılma sebebi nedir.?