Bozkurt Harekat Ailesinin Acı Günü (2 Kişi İçeride)

S

Sado55

Ziyaretçi
Bilindiği gibi, Bozkurt Harekat sadece bir parti değil, aynı zamanda bir ailedir. Sevinçleri birlikte yaşadığımız gibi, üzüntüleri de paylaşmalıyız. Bozkurt Harekat yönetimi olarak, bu akşam saatlerinde aldığımız üzücü bir haberle derin bir acı içindeyiz.

Bozkurt Harekatımızın değerli üyesi, canımız ciğerimiz @alikeremgulsen kardeşimizin kıymetli babasını kaybettiğimiz haberiyle yüreklerimiz burkuldu. Bu zor anlarda Bozkurt Partisi'nin her bir ferdi olarak, @alikeremgulsen kardeşimize ve ailesine en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz.

Bilinmelidir ki, acılı günlerde Bozkurt Harekat Ailesi olarak birbirimize destek olmak için buradayız. Elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazırız. Merhumun ruhu için bir Fatiha okuyarak, dualarımızı onun için yükseltiyoruz.

Zor zamanlarını paylaşarak birbirimize destek olma gücümüzü unutmayalım.

M

mirfewiron

Ziyaretçi
Alikerem kardeşim, Allah babana rahmet etsin. Senin ve ailenin başı sağolsun. Bilmeni isterim ki burada her zaman Kadir kardeşin var ve senin yanındayız.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yapabileceğim bir şey varsa lütfen bana ulaşın.

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Gerçekten çok üzüldüm ciddi anlamda çok üzüldüm. Baba demek evin direği demek Allah düşmanımın dahil kimsenin başına vermesin.

M

M-D

Ziyaretçi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😔

Elimizden birşey gelirse her zaman burdayım
Başın sağolsun ali kerem kardeşim

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hepimizin acı günü.

bu mesajı yazarken milletvekili ve bakan adayı kimliğimi bir kenara bırakıyorum.