bencede kadir artık tartışmayalımDüşünüyorum,ama tartismayalim.![]()
işlerine geldikleri gibi anlayacakları için yorum dahi yapmıyorumDikkatli bir şekilde okuduğum zaman şarkı sözü olarak algılıyorun sayın kafir başkanım xjsnsksmsmd altında yatan edebiyatı'da diğerlerinin anlamasını talep ediyorum 🫡
Bu Konuda Çok Haklısınız Sayın Başkanım Size Katılıyorum 🫡🫠işlerine geldikleri gibi anlayacakları için yorum dahi yapmıyorum![]()
Ben zaten kimseyle tartışan kavga eden birisi değildim, beni siz delirttiniz.bencede kadir artık tartışmayalım![]()
kalbimi kırıyorsun ilk başlatan sendin üzme beni .dBen zaten kimseyle tartışan kavga eden birisi değildim, beni siz delirttiniz.
Kadir Aydın izleme modu aktif...![]()
Bende kaostan nefret ederimBen zaten kimseyle tartışan kavga eden birisi değildim, beni siz delirttiniz.
Kadir Aydın izleme modu aktif...![]()
Şuan yine tartışma seziyorum.bakkalbimi kırıyorsun ilk başlatan sendin üzme beni .d
Koasun kızı da sen değilsin zatenBende kaostan nefret ederim
sezmeyin kadir bey tartıştığım kişi siz değilsinizŞuan yine tartışma seziyorum.bak
-namık kemalBende kaostan nefret ederim
İlkokulda derslerim hepsi 5 ti.Oha nerden bildin![]()
Buna inanma yüzdem beşiktaşın şampiyon olacağına inanma yüzdemle eşit orantılı…Bende kaostan nefret ederim
Süpersezmeyin kadir bey tartıştığım kişi siz değilsiniz![]()
sera’nın söylediği daha banko gibiBuna inanma yüzdem beşiktaşın şampiyon olacağına inanma yüzdemle eşit orantılı…
Haydaaa bak bu olmadı ama Zorbey…sera’nın söylediği daha banko gibi![]()
Mesajı beğenen @mirfewiron başkanım seni de şiddetle kınıyorum…sera’nın söylediği daha banko gibi![]()