Sado55 - 40.Dönem Oyun Başkanı Adayı (8 Kişi İçeride)

S

Sado55

Ziyaretçi
Değerli BaşkanOnline Ailesi;

Yaklaşık 16 ay önce öylesine başladığım bir oyundu. Amacım eğlenmekten başka bir şey değildi. Bozkurt Harekat ailesine katılarak güzel bir aile ortamı yakaladım. İlerleyen zamanlarda partide bir çok görevler aldım. Elimden geldiğince görevimi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Parti olarak yeri geldi kazandık yeri geldi kaybettik. Her defasında tekrardan hırslandık. Partimizin ismini en iyi yerlere getirmek için çok uğraştık.

Partim olan Bozkurt Harekat partisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Her zaman yanımda olan değerli arkadaşlarımın haklarını ödeyemem. İyiki zamanında bu partiyle tanışmışım ve bu ailenin bir parçası olmuşum.

Şimdi ise oyun başkanlığı adayı olmak nasip oldu. Kazanırız veya kaybederiz bunlar önemli meseleler değil. Önemli olan kalp kırmamak, kavga etmeden güzel bir ortam yaratmak.

Oyun Başkanı adaylığını açıklayan Murat başkanıma başarılar dilerim. İkimizinde hakkında en hayırlısı neyse o olsun. Çok fazla uzun uzadıya yazılar yazmayı beceremem.

Sado55

40.Dönem Oyun Başkanı Adayı

Ardilla

20,21,23. D.MV; 22 D.İB, 24. D.GBV
Vatandaş
Zafer ittifakımızın önemli bileşen partisinden biri olan Bozkurt Partisinin kıymetli adayı sayın Sado55 başkanımın adaylığını kutlarım. Partimiz olarak arkanızda olacağımızı ve birlikte mücadele edeceğimizi belirtirim. Adaylığınızda başarılar dilerim.

-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü & Grup Başkanvekili Ardilla

S

Sado55

Ziyaretçi
Zafer ittifakımızın önemli bileşen partisinden biri olan Bozkurt Partisinin kıymetli adayı sayın Sado55 başkanımın adaylığını kutlarım. Partimiz olarak arkanızda olacağımızı ve birlikte mücadele edeceğimizi belirtirim. Adaylığınızda başarılar dilerim.

-Yeniden Doğuş Partisi Parti Sözcüsü & Grup Başkanvekili Ardilla
Teşekkür ederim Arda başkanım 🌹🌹

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sado canım adaylığın hayırlı olsun 🌹

Yeniden Doğuş ailesi olarak kazanmak için yanındayız 🔥

Koltuğu sıcak tuttum sana devretmek için sabırsızlıkla bekliyorum kardeşim…