Son Uyarı (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Buğra Kemer
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Buradan Altın Ok Partisi Yöneticileri ve Kaos Elemanlarına alenen son uyarımızdır.

Buranın bir oyun olduğunu, günlük yaşamımızda ki stres ve yorgunluklarımızın bir nebze de olsa kafamızdan sildiğimiz bir ortam olduğunu artık anlayın.

Şuana kadar yapmış olduğunuz, yapmaya devam ettiğiniz kışkırtmalar artık can sıkmaktadır.

Son yaşanan olay hakkında erdemli şekilde geriye çekilmek varken hâlâ hatalarınızı ört bas edip bizlere ithamlarda bulunmaya devam ediyorsunuz.

Bizlere sabrımızı taşırtmayın, diğer taşırtanlar gibi yok olup gitmek zorunda kalmayın :)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İlgili arkadaşlar hakkında mağdurların suç duyurusunda bulunması şarttır.
Başkan online olarak gereken adli mercilere elimizde olan bilgilerini paylaşırız biz de.

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bak başkanım tamam uyarıyorsun iyi hoş güzel yöneticiler olarak ilgileneceğiz bu 'da okey ama tehdit etmek olmuyor lütfen hoş bi dille diyebilir siniz

S

Sado55

Ziyaretçi
Bak başkanım tamam uyarıyorsun iyi hoş güzel yöneticiler olarak ilgileneceğiz bu 'da okey ama tehdit etmek olmuyor lütfen hoş bi dille diyebilir siniz
Be hoş dili kardeşim. Çamur at izi kalsın diyorsunuz. Bu zamana kadar diyaloglara girmemeye özen gösterdik. Bir de nazik dille yatın diyorsunuz. Parti başkanınız diyor ki benim bilgim var. Oldu o zaman bende hakaret edeyim söveyim benimde parti başkanımın bilgisi olsun. Sonuna da çamur at izi kaldın iyi oyunlar yazayım.

B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Umut başkanım bizler bu zamana kadar alttan aldık, lakin üyeleriniz ve diğer yöneticileriniz üzerimize gelmeye devam ediyorlar.

Yine söylüyorum bu size son uyarımızdır.

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Be hoş dili kardeşim. Çamur at izi kalsın diyorsunuz. Bu zamana kadar diyaloglara girmemeye özen gösterdik. Bir de nazik dille yatın diyorsunuz. Parti başkanınız diyor ki benim bilgim var. Oldu o zaman bende hakaret edeyim söveyim benimde parti başkanımın bilgisi olsun. Sonuna da çamur at izi kaldın iyi oyunlar yazayım.
Başkanım sonuna kadar haklısınız özür dileriz

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İlgili kişi oyun içerisinde banlandı mı mahmut bey bizim için önemli olan bu
Hayır banlanmadı, çünkü ilgili kişi “salladım” dedi.
Kabul ettiği bir suç yok ancak şu bir gerçek bu kişi mahkemede yargılanmalıdır. Bu yüzden adli süreç başlatmanızı öneriyoruz.
İlgili kişinin partisi de bu suçu onaylamıyor ise oyuncuyu istenmeyen kişi ilan etmelidir.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Kabul ettiği bir suç yok ancak şu bir gerçek bu kişi mahkemede yargılanmalıdır. Bu yüzden adli süreç başlatmanızı öneriyoruz.
İlgili kişinin partisi de bu suçu onaylamıyor ise oyuncuyu istenmeyen kişi ilan etmelidir.
Ben ilgili partiye bunu yapsın demiyorum ama parti burada özür diliyor ise gerekirse oyuncuyu ihraç etmelidir.

M

mirfewiron

Ziyaretçi
2 oyuncunun tcsini sallıyor ve tutturuyor bizde sallamaya başlıyalım tutana kadar devam edelim ozaman. Biz diyoruz ki güveliğimiz ve bilgilerimiz size emanet bu oyuncu beni ve oyunda ki bütün herkesi tehtit ediyor güvenliğimiz yok!!!

C

CB36

Ziyaretçi
Umut başkanım bizler bu zamana kadar alttan aldık, lakin üyeleriniz ve diğer yöneticileriniz üzerimize gelmeye devam ediyorlar.

Yine söylüyorum bu size son uyarımızdır.
Bir kişinin hatasını tüm herkese mal edemezsiniz Altın Ok Partisi Gereğini Yapacaktır Ama Öyle Parti Tehtid Etmekle Bu iş Yürümez.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
2 oyuncunun tcsini sallıyor ve tutturuyor bizde sallamaya başlıyalım tutana kadar devam edelim ozaman. Biz diyoruz ki güveliğimiz ve bilgilerimiz size emanet bu oyuncu beni ve oyunda ki bütün herkesi tehtit ediyor güvenliğimiz yok!!!
Oyuna tc kimlik numarası mı verdiniz arkadaşlar? Bu veri bizde bile yok. Yapmayın lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...