S
SanmiyorumPendikspor 2 nciyi vurdu ama uzulmeyin. Besiktas kalkar ayaga.
3 demek istedin galibaPendikspor 2 nciyi vurdu ama uzulmeyin. Besiktas kalkar ayaga.
Bu düşünce tarzından dolayı seni tebrik ederim.Dalga kechmeyin lutfen her bir takimin dususu ola bilir. Fenerbahceninse Galatasarayinda zaman zaman boyle dususleri oldu. Ben bir Fenerbahceli olarak. Besiktasinda kotu gunlerden kurtulacagina inaniyorum. Turk futbolu icin bu takimlarin dususde olmasinin kimseye Turkiyeye yarari olmaz. Tum Turk kulublerine basarilar dilerim
Düzeltme 43 demek istedin galiba
Terbiyesizlik yapmanın lüzumu yok. O maç oynandiginda sen daha dogmamisindir. O yuzden cocukluguna verdim.Tüm 8taslilara geçmiş olsun
Baskanim size hic yakismadi. Neyse saglik olsun.Snsosbşosboahoa
4-0 sjsishsiagsihajaiaha
İsmini yaşını bilmeden böyle yorum yapmam yanlış, burda ifade özgürlüğü varTerbiyesizlik yapmanın lüzumu yok. O maç oynandiginda sen daha dogmamisindir. O yuzden cocukluguna verdim.
Aynen öyle başkanım, bu mesajınızdan ötürü sizi tebrik ediyorumDalga kechmeyin lutfen her bir takimin dususu ola bilir. Fenerbahceninse Galatasarayinda zaman zaman boyle dususleri oldu. Ben bir Fenerbahceli olarak. Besiktasinda kotu gunlerden kurtulacagina inaniyorum. Turk futbolu icin bu takimlarin dususde olmasinin kimseye Turkiyeye yarari olmaz. Tum Turk kulublerine basarilar dilerim