Derebeyi Hk. (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

CB36

Ziyaretçi
Geçmiş Dönemlerde istenmeyen bi takım Olaylar Meydana Gelmişti, evet Derebeyi küfür etti bana ve bazı kişilere ardından oyundan uzaklaştırıldı ve neredeyse 1 yıl oldu olacak. Her neyse Melih ekici Adlı kullanıcıyı derebeyi olduğunu öğrendim ve bizzat herkesten once ben yönetime sikayet etmiştim daha sonra Kendisi ile konuştuktan sonra derebeyi özürunu dile getirdi bende kabul ettim Şikayetimi geri cektim. Derebeyin oyunda Olmasından Yana Benden ötürü Bi sıkıntı kalmamıştır ve kendisini affettim
istenmeyen oyuncu karsiyim ben
Herkesin bilgisine sunar hayırlı akşamlar Dilerim

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Geçmiş Dönemlerde istenmeyen bi takım Olaylar Meydana Gelmişti, evet Derebeyi küfür etti bana ve bazı kişilere ardından oyundan uzaklaştırıldı ve neredeyse 1 yıl oldu olacak. Her neyse Melih ekici Adlı kullanıcıyı derebeyi olduğunu öğrendim ve bizzat herkesten once ben yönetime sikayet etmiştim daha sonra Kendisi ile konuştuktan sonra derebeyi özürunu dile getirdi bende kabul ettim Şikayetimi geri cektim. Derebeyin oyunda Olmasından Yana Benden ötürü Bi sıkıntı kalmamıştır ve kendisini affettim
istenmeyen oyuncu karsiyim ben
Herkesin bilgisine sunar hayırlı akşamlar Dilerim
Teşekkür ederim başkanım. Anlık,gereksiz ve talihsiz bir öfkenin sebep olduğu durumlar

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Melih Ekici nin yaptığı olay olabilir tartışma esnasında ben zamanında daha ağırını yaptım yönetime karşı Ferhat bey bilir ama ben yaptığımı bilerek gittim özür diledim helallik aldım sağolsunlar affettiler şimdi oyundayım. Dediğim gibi bu konu artık kapatılmalı Melih Ekici sizden özür diledi ve en büyük erdemliği yaptı size de affetmek düşer. Bu konuyu fazla uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

İyi oyunlar dilerim

RAFA BURAK SİLVA

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Melih Ekici nin yaptığı olay olabilir tartışma esnasında ben zamanında daha ağırını yaptım yönetime karşı Ferhat bey bilir ama ben yaptığımı bilerek gittim özür diledim helallik aldım sağolsunlar affettiler şimdi oyundayım. Dediğim gibi bu konu artık kapatılmalı Melih Ekici sizden özür diledi ve en büyük erdemliği yaptı size de affetmek düşer. Bu konuyu fazla uzatmanın anlamı yok diye düşünüyorum.

İyi oyunlar dilerim
İyi oyunlar

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
Ne olursa olsun ailevi değerlere küfür edilip TC numarası ailevi biligiler paylaşıyor ise bence affedilmez
Bakın beyefendi! Kimse kimsenin ailevi değerlerine hakaret edemez,etmemiştir de. Susuyorum susuyorum ama neyin peşindesiniz? Yeter artık şu kapıldığınız algılar. İnsanın biraz kendine saygısı olur da sağdan soldan duyduğu sözlerle hareket etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...