Derebeyi Hk. (5 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Bir kısım istemiyor ,bir kısım istiyor otomatik oyun Yönetimine kalıyor olay

Aynı fikirdeyim.

O tarafta da Mahmut moderatörün böyle bir açıklaması olduğunu görüyoruz. O zaman konu gereğinden fazla uzatılmış oluyor gibi geldi.

G

Gonca

Ziyaretçi
@Melih EKİCİ Mesut bey öncelikle Merhaba, Oyun yönetimi olarak konulara yalnızca şuan Mahmut bey yazmakta olup, benim oyuncu olduğum dönemlerde yaşanmış bir olaydır. Konuyu hatırlamıyorum, içeriğini hatırlamıyorum. Konu sizin aranızda olup kesinlikle karışmıyorum. Adımın herhangi bir yerde bu konu içinde geçmesi yanlış anlaşılabilir. Yönetim olarak adımı kullanmayınız lütfen.

Derebeyi.

Altın Ok Partisi
Vatandaş
@Melih EKİCİ Mesut bey öncelikle Merhaba, Oyun yönetimi olarak konulara yalnızca şuan Mahmut bey yazmakta olup, benim oyuncu olduğum dönemlerde yaşanmış bir olaydır. Konuyu hatırlamıyorum, içeriğini hatırlamıyorum. Konu sizin aranızda olup kesinlikle karışmıyorum. Adımın herhangi bir yerde bu konu içinde geçmesi yanlış anlaşılabilir. Yönetim olarak adımı kullanmayınız lütfen.
Sizlik bir durum yok Gonca hanım. Teşekkür ederim açıklamanız için

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Ateş olsan cürmüm kadar yer yakarsın Fatih.
Algılarını alıp seni de silicez.
Sende gideceksin.

Onu silerim bunu yok ederim.
Bugün bu üslub ile yazdığın 3.mesajın bu. oyunu tek başına oynamak istiyorsan yazılımcı tanıdıklarım var sana güzel bir oyun yazsınlar takıl orada.

S

Samed Sağlam

Ziyaretçi
Oyunumuzun yöneticisi zamanında söylemiş hakaret ettiğiniz kişi affetmediği sürece oyuna donemezsin
Genel af zamanında dönmüş farklı bir isimle geldiği için önce tanınmamış daha sonra taninyinca itiraz yapıldı madem yönetici affedebiliyordu o Zaman affetselerdi öyle açıklama yapilmasaydı konu uzamazdı önce hakaret ettiğiniz kişi affederse dönebilir siniz denilip daha sonra o kişinin haberi olmadan affetmek yanlıştır

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Onu silerim bunu yok ederim.
Bugün bu üslub ile yazdığın 3.mesajın bu. oyunu tek başına oynamak istiyorsan yazılımcı tanıdıklarım var sana güzel bir oyun yazsınlar takıl orada.
Silicem demiyorum hayatımın anlamı silineceksin diyorum.
1 dönem geçer Fatih. 2 de geçer 3 de peki ya 4 de ne olacak diyorum yine mi aynısı Fatih 😃
Yine mi hezimet en büyük Fatih 😃

K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Sayın Oyun Başkanım;

1. Si Oyun başkanın olmuş kişinin bu üslupla cevap yazması hoş değil daha ılımlı olması gerektiğini düşünüyorum.
2.si Bu oyunda kimin kalıp kimin kalacağına yönetim karar verir siz değil.
1. Siz böyle düşünebilirsiniz ben hakedene hakettiği gibi konuşmayı tercih ediyorum.
2.Kesinlikle yönetimimiz karar veriyor ben silicem demiyorum silineceksin diyorum.

Bu arada emekli oyun başkanıyım artık yeni oyun başkanımız Sado55 pazarı pazartesiye bağlayan gece mazbatasını alacaktır nasipse.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
1 dönem geçer Fatih. 2 de geçer 3 de peki ya 4 de ne olacak diyorum yine mi aynısı Fatih 😃

Konu ne? Sen ne anlatıyorsun?
İstersen burada menemenin soğanlı mı soğansız mı olacağını da tartışalım seninle?

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Ateş olsan cürmüm kadar yer yakarsın Fatih.
Algılarını alıp seni de silicez.
Sende gideceksin.

1. Siz böyle düşünebilirsiniz ben hakedene hakettiği gibi konuşmayı tercih ediyorum.
2.Kesinlikle yönetimimiz karar veriyor ben silicem demiyorum silineceksin diyorum.

Bu arada emekli oyun başkanıyım artık yeni oyun başkanımız Sado55 pazarı pazartesiye bağlayan gece mazbatasını alacaktır nasipse.

Yazdığının arkasında durduğun gün sana tekrar cevap vereceğim söz 👍

O zamana kadar elveda Kaan..

U

ugur3301

Ziyaretçi
Kimin gideceği kimin kalacağı belli olmaz. Bunu zamanla hep beraber göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...