H
Hasanc57
Ziyaretçi
Bana attığın mesajlarida bekliyorum. Sonucu Nasıl kabul ettiğini yazmıştın.
Valla buna tek siz inanmissiniz Ahmet başkan bana öyle yazmıyordu. Sonuç er yada geç belli
aynı mesajı bende aldım sizi tebrik ederken de sıralamanın son haline bakmadım çabalarım karşılığını bulmuş sanırım başkanımBana attığın mesajlarida bekliyorum. Sonucu Nasıl kabul ettiğini yazmıştın.
aynı mesajı bende aldım sizi tebrik ederken de sıralamanın son haline bakmadım çabalarım karşılığını bulmuş sanırım başkanım
Arkadaşımız bu dönem oyuna başladı daha ilk dönemi senin gibi acemi neyin nasıl işlediği konusunda pek bilgisi olmaması muhtemel.Kontrol ettin mi etmedin mi başkanım?
Bir karar versen artık?
Gece kontrol ettim diyorsun, 1 gün sonra kontrol etmedim
Arkadaşımız bu dönem oyuna başladı daha ilk dönemi senin gibi acemi neyin nasıl işlediği konusunda pek bilgisi olmaması muhtemel.
8 Ocakta oyuna başladı gece gündüz sıfırdan hesapla puanını kastı yeri geldi 22 Ocakta Aydın Valiliğine atandı ve de ay sonunda atandığı için gittiği Aydında Vali oldu.
Bu kadar sizin için problemse makam mevki atama haklarının hepsi ittifakımızda mevcut.
Belediye Vali Vekil hangisini isterseniz söyliyin hallederiz kasmayın bu kadar.
Rahat olun.Relaks olun.Ben sizi tutuyorum…
Polemiği yaratan ben değilim sensin.Polemik yapma boşuna, herkesin hakkını almasının peşindeyiz.
Belli ki bir hata olmuş. SS'de de görüldüğü üzere iki tarafta bunu kabul ederken sen neyi uzatıyorsun?
Oyun yönetiminden @Hasanc57 başkanımızın emek vererek kazandığı valiliğin iadesini talep ediyoruz.
Konu bizim için bu kadar.
Polemiği yaratan ben değilim sensin.
Hata olduğu belli iki mesaj da iki başkanımıza da gitmiş ama valimiz atanmış.
Ortada emekten konuşacaksak ayın sonunda farklı şehirde kazanamadığı valiliği başka şehire geçip almaya kalkıp alamayan başkanımız değil de o şehirde hali hazırda bulunan valimiz emek vermiş oluyor.
Birdahakine ss i 23.00 da alın belki kurtarır.
Kaan başkan sizden öğreniyoruz bazı şeyleri son dakika adam alarak birinci parti olduğunuz zamanları unuttunuz sanırım.Polemiği yaratan ben değilim sensin.
Hata olduğu belli iki mesaj da iki başkanımıza da gitmiş ama valimiz atanmış.
Ortada emekten konuşacaksak ayın sonunda farklı şehirde kazanamadığı valiliği başka şehire geçip almaya kalkıp alamayan başkanımız değil de o şehirde hali hazırda bulunan valimiz emek vermiş oluyor.
Birdahakine ss i 23.00 da alın belki kurtarır.
Oyunun işleyişi dışında diye bir cümle görebiliyor musun?Şehir değişikliği yapmak ne zamandan beridir oyunun işleyişinin dışına çıktı?
Loglarda herşey bellidir uzatmayalım istersen?
Taktik iyi başkanım güzel strateji ama biraz geliştirmeniz lazım doğru yoldasınız.Kaan başkan sizden öğreniyoruz bazı şeyleri son dakika adam alarak birinci parti olduğunuz zamanları unuttunuz sanırım.
Birtek o ss mi var tekrar bakar mısın?Oyunun işleyişi dışında diye bir cümle görebiliyor musun?
Göremiyorsan fazla konuşmanın da anlamı yok.
Dediğiniz gibi durum böyleyse söylediğiniz gibi yönetimimiz açıklar.
Garibime giden durum 23.30 da aldığınız ss ile buraya gelmeniz.
Bütün ss lere bakıyorum ve görüyorum ki elle tutulur bir durum yok.Birtek o ss mi var tekrar bakar mısın?
Atama mesajının ekran görüntüsü,
Arkadaşın kendi elleriyle kaybettiğini yazdığı ekran görüntüsü,
Sadece o ss'i gören sensin
Ss'lerin noter tasdikini yaptıramadık ama bu problem mi senin için
Eğer problem ise ahmet başkanımın kederden içtiği çaya eşlik etmeni tavsiye ederim.
Hayırlı geceler.
Ona ben karar veririm sen değilKaaaan gercekten yordun be. Birşeyleri anlamamakta ısrar ediyorsun.Sadece konuşmak icin konusyorsun.
#konuşmakicinkonusmakaaan
Ona ben karar veririm sen değil