H
Hezârfen
Ziyaretçi
Hiç beğenmezdim kendisiniişte oralarda bir zamanlar neymar olurdu
Hiç beğenmezdim kendisiniişte oralarda bir zamanlar neymar olurdu
kendine yazık ettiHiç beğenmezdim kendisini
Bak buna katılıyorum iştekendine yazık etti
Bak buna katılıyorum işte
Tecrübe ile sabit; azmin sonu selamet başarılarınız daim olsun 🫡Kuvayi Milliye partisi olarak girdiğimiz ilk seçimde kritik oy alarak önemli sayıda vekil elde ettik bu başarıdan dolayı partili üyelerimize ve yanımızda bulunan oylarıyla bizi destekleyen Kızılelma partisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca İttifak paydaşımız Bozkurt Harekat ve Yeniden doğuş partisinide tebrik ediyor mecliste bulunan diğer partilere, vekil olacak arkadaşlara başarılar diliyorum.
Tecrübenin en fazlası bizde merak etmeyin. Başarı dilekleriniz için teşekkürler bakanlık seçiminde bol şans.Tecrübe ile sabit; azmin sonu selamet başarılarınız daim olsun 🫡
EyvAllahTecrübenin en fazlası bizde merak etmeyin. Başarı dilekleriniz için teşekkürler bakanlık seçiminde bol şans.
Olur öyle şeyler atışmalar keşke hep saygı çerçevesinde olsa.Şurada bile inceden laf yedik iyimi
Tebrikler başkanımKuvayi Milliye partisi olarak girdiğimiz ilk seçimde kritik oy alarak önemli sayıda vekil elde ettik bu başarıdan dolayı partili üyelerimize ve yanımızda bulunan oylarıyla bizi destekleyen Kızılelma partisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca İttifak paydaşımız Bozkurt Harekat ve Yeniden doğuş partisinide tebrik ediyor mecliste bulunan diğer partilere, vekil olacak arkadaşlara başarılar diliyorum.
En azından oy atmaları halinde belediye vereceğini söyleyip sonra sizin oyları geçersiz saydırdılar diyerek düzmece bir plan ile verdiğimiz sözden de dönmedik saygılar 🫡Yanlış yerdesin mesut burası sirk değil. Benim partimin nerede olduğu belli sana parti verildiğinde ne olduğunu gördük
Yazdığım şeyle ne alakası var? Daha doğrusu benle ne alakası var bu dediğinin?En azından oy atmaları halinde belediye vereceğini söyleyip sonra sizin oyları geçersiz saydırdılar diyerek düzmece bir plan ile verdiğimiz sözden de dönmedik saygılar 🫡
Yazdığın ile alakası sirk benzetmesiYazdığım şeyle ne alakası var? Daha doğrusu benle ne alakası var bu dediğinin?
Murat başkan keyifli bir seçim oldu ve 1. Çıktınız hala neyin kuyruk acısı bu Kaç seçim kaybettiyseniz acısını çıkarmıyor sanırım bu seçim. Hak veriyorum sana sende haklısınYazdığın ile alakası sirk benzetmesi
inkar etmemen ve kanıt istememen de zaten anlattı herşeyi 🫡
En azından oy atmaları halinde belediye vereceğini söyleyip sonra sizin oyları geçersiz saydırdılar diyerek düzmece bir plan ile verdiğimiz sözden de dönmedik saygılar 🫡
Ne yaparsın gerçekeleri bam bam yüze vurma gibi bir huyumuz var bu bir oyun zaferin bir gün bizimle olacağı bilincindeydik hep o yüzden relax olduk kişi kendinde bilir işiMurat başkan keyifli bir seçim oldu ve 1. Çıktınız hala neyin kuyruk acısı bu Kaç seçim kaybettiyseniz acısını çıkarmıyor sanırım bu seçim. Hak veriyorum sana sende haklısın
Evet tebrikler sayamadığım kaç seçim sonunda zafer sizinle Oyunun gördüğü en rezil muhalefet olarak hak ettiniz bu zaferi ☺Ne yaparsın gerçekeleri bam bam yüze vurma gibi bir huyumuz var bu bir oyun zaferin bir gün bizimle olacağı bilincindeydik hep o yüzden relax olduk kişi kendinde bilir işi