FORUM SOHBET ALANI (16 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Juvanes*
  • Başlangıç tarihi
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Nerede kalmıştık?

Mesela sen kral, bilgine , tecrübene, emeğine saygın yok mu?

Rüada olup sende olmayan nedir beni aydınlatır mısın? 😄
Fatih ben o yöneticiliğe geçseydim ne düşünürdün mesela hakikaten cevabını çok merak ediyorum sonuna kadar içtenlikle cevapla bunu 😃

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Kötüye gitmemesi için yapıyoruz bunu 😅
Daha nice fikirlerimiz var da burada konuşulacak şeyler değil, asıl onlar hepimizi kötülüğe boğar 😅
Gereken uyarıları yeterince yaptık.
Maalesef ki artık en iyi bildiğim sorun çözme yöntemlerine geçiyorum.
Buyrun Rüayı eleştirecek varsa devam etsin.
Eleştirilemez demiyorum ama bir kampanyaya dönüştürme fikrine karşıyım.

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Bence anayasa komisyonu mantıklı kuralları hep beraber yazarsak bir olay olduğunda bak bu kuralı beraber yazdık deriz ve olaylar bu kadar büyümez. Uzun zamandır oyundayım benim gibi çok kişi var el birliğiyle böyle bir şey yapılabilir. Zaten yönetimin koyduğu kurallar sorunsuz olsaydı sorun olmazdı demekki bizimde desteğimiz gerekiyor komisyon kurulur kararlar alınır gerisi artık yönetimde.
rüa moderatör içinde şunu eklemek istiyorum oyuncuların mod olmasına karşıyım ama oyunu bilen kişiler yani oyuncuların moderatör olmasından daha tabii bir şey yok. Gözlemlerle rüa alındıysa isim toplansa yine rüa alınacaktı demekki o yüzden fazla uzatmaya gerek yok ancak moderatör seçimini yakın çevreden yerine biraz daha oyun içinden seçmek daha mantıklı.

Haklısın uzun zamandan beri oynayan oyuncular var oyunun en başından yani 2020 nin başından beri bu oyunu oynayan var bunlardan bir tanesi benim herkes elinden geleni yapacaktır elbette her seçimde Malesef ayrı bir problemler çıkıyor yeni kurallar çıkıyor yönetimin aldığı yeni anayasa değişikliği yerinde bir karar oldu ve bu alınan kararlardan ama kurallar net olduktan sonra bu tür problemler yaşanmayacaktır düşüncesindeyim.

E

E.A.

Ziyaretçi
İttifak grubundanda yazardımda herkes görsün @MAGARSUS sana katılmıyorum. Yönetim bize 50 kişi bir araya gelin bir şeyler oluşturun tamamen anlaşın demiyor. Komisyon demek zaten farklı görüşlerin alınıp en mantıklısının hayata geçirilmesi demek. 10 kişi 15 kişiden alınan görüşler ortak paydada birleştirilerek yeni kurallar yazılacak . En azından ben öyle anlıyorum 50 kişinin aynı şeyi düşünmesi zaten mantıksız ama bir araya gelerek farklı düşünceleri ortak bir yasa haline getirebiliriz. Yönetim bu konuda güzel adım attı benim en baştaki serzenişim orda alınan kararlara yönetimin uyup uymayacağıydı demekki uyulacak.
IMG_1823.png

BurakAtak

TÜRK BUDUN
27. Dönem Oyun Başkanı
İttifak grubundanda yazardımda herkes görsün @MAGARSUS sana katılmıyorum. Yönetim bize 50 kişi bir araya gelin bir şeyler oluşturun tamamen anlaşın demiyor. Komisyon demek zaten farklı görüşlerin alınıp en mantıklısının hayata geçirilmesi demek. 10 kişi 15 kişiden alınan görüşler ortak paydada birleştirilerek yeni kurallar yazılacak . En azından ben öyle anlıyorum 50 kişinin aynı şeyi düşünmesi zaten mantıksız ama bir araya gelerek farklı düşünceleri ortak bir yasa haline getirebiliriz. Yönetim bu konuda güzel adım attı benim en baştaki serzenişim orda alınan kararlara yönetimin uyup uymayacağıydı demekki uyulacak.
Ekli dosyayı görüntüle 13949
Eren eren eren