Bozkurt Harekat’ın Onur Günü (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Buğra Kemer
  • Başlangıç tarihi
B

Buğra Kemer

Ziyaretçi
Partimiz Disiplin Kurulu Başkanı, Geçmiş Dönem Genel Başkanlarımızdan Tolga Çıtır başkanımız artık Başkan Online için emek veriyor…

Harekatımızın önemli Liderleri arasında bulunan Tolga Çıtır’ın bugün itibariyle BaşkanOnline Yönetimine dahil oluşunun sevincini yaşıyoruz.

Bozkurt Harekat ailesi olarak daha öncesinde oyunumuz içerisinde duruşları ve tavırlarıyla göndermiş olduğumuz @Uğur. ve @Umut Yöneticilerimizin arasına bir yoldaşımızı daha göndermenin gururundayız.

Tolga Çıtır abime bugüne kadar bizlere gösterdiği yolda, hedeflediği başarıların en büyük ödülü olan Liderliğine Bozkurt Harekat ailesi ve kendi nezdimde teşekkür ediyorum.

Tüm emeklerin için teşekkürler abi, yolun hep açık olsun….

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Seni oyucu olarak tanımak güzeldi oyunun prime pozisyonu
Oyun Başkanlığın döneminde tanıdım seni
Hakkında Hakkımızda hayırlısı olsun 🫡

M

mirfewiron

Ziyaretçi
@Tolga Çıtır
Oyuna başladığımız ilk günden itibaren senin kararlılığın, liderliğin ve konuları nasıl çözdüğün konusunda hep hayranlık duydum. Her şeyinle mükemmeldin. Sonra partimize Genel Başkan olduğunda, içimden, 'Acaba çalışmalarımı beğenecek mi? Bu kadar insan arasında beni görecek mi?' diye geçiriyordum. Ama sen her zaman gözünü üzerimden ayırmadın, bana birçok görevde güvendin ve en sonunda Sözcü yaptın. Sana ve Bozkurt ideallerine layık olabilmek için elimden geleni yaptım.

Sonra bir noktada yoruldum, belki de sıkıldım. Tam bırakmak üzereyken, 'Gel, oyunun başkanı oluyorum,' dedin ve beni tekrar oyuna, bu mücadeleye bağladın. En güzel zamanlarımda yanımda oldun, birçok görevde bana gözü kapalı güvendin, beni kardeşin olarak gördün. Ben de seni, hep hayranlık duyduğum abim olarak gördüm. Bozkurt'u bize emanet ettin, ve şimdi bu emanet bizim ellerimizde. Gözün arkada kalmasın; biz senden razıyız, seninle gurur duyuyoruz. 🙏

S

Sado55

Ziyaretçi
@Tolga Çıtır nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Dostum, arkadaşım, sırdaşım oyunun bana kazandırdığı güzel dostluklardan bir tanesisin. Yeni görevinde başarılar dilerim. Elinden geldiğinin en güzelini yapacağına inancımız sonsuz. Seni tanıdığım için çok şanslıyım. Bozkurt Harekat partisine yaptığın emekler ve oyun için yapacağın emekler adına şimdiden teşekkür ederiz. Seninle gurur duyuyoruz. Tekrardan yeni görevinde başarılar dilerim ❤️🌹

O

OsmanGn

Ziyaretçi
Tebrikler Tolga Çıtır oyunda kazandığım nadir güzel insanlardan birisin. Her zaman duruşunu beğendim. Bozkurt Harekat partisi üzerinde çok emeğin var. Bu günün geleceğini biliyordum. Hayırlı uğurlu olsun. Başkan online adına sevindim. Görsel şölen bekliyoruz senden. 🌹

B

Beşir Selman

Ziyaretçi
Partiye geldiğimden beri beni destekleyen ve arkamda duran abim yolun açık olsun.
Tüm emeklerin için teşekkürler abim❤
Seni iyi ki tanımışım iyi ki abim olmuşsun.🌹