Herkese hayirli ramazanlar.bir sorum olacakti. (6 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Üyelerimiz partiden çıksaydı geçmek için üç gün beklerdik sayın başkan, ancak partiden çıkmadık partimizi kapattık. Dilerseniz bunu destek kısmındanda yöneticilere sorabilirdiniz, hedef göstermeye girer sizinkisi.
Baskanim bendr onu diyorum bizde cikmadik partimiz kapatildi neden anlamiyorsunuz

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Üyelerimiz partiden çıksaydı geçmek için üç gün beklerdik sayın başkan, ancak partiden çıkmadık partimizi kapattık. Dilerseniz bunu destek kısmındanda yöneticilere sorabilirdiniz, hedef göstermeye girer sizinkisi.
Baskanim bendr onu diyorum
Siz demekki gözden ka

Parti silinmelerinde bekleme kuralı olmuyor bunu daha önce yeniden doğuş ve diğer partilerde oldu ve beklenmedi
O sistem bizemi.isliyor baskanim.size parti olarak hic bisi demedim.sordum.sadece

B

batuhancan3

Ziyaretçi
Biz kimseyi hedef gösterdiğimiz yok sadece bize uygulanan olayı çözmeye çalışıyoruz siz en yakın değişim yapan parti olduğunuz için size lanse edilmiş gibi oldu ama öyle değil
Diğer partilerde de aynı şekilde kapatıp hemen başka partiye geçenler vardı başkanım tek örnek biz değiliz, sistemsel bir aksaklık olmuş olabilir bunu böyle lanse etmeniz hoş olmadı.

Emir Küserman

🇹🇷Büyük Turan Parti Sözcüsü🇹🇷
Vatandaş
Bize işliyor heralde başkanım baksanıza diğerlerinde olmamış öyle bir uygulama

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Büşra başkanın parti kapatmalarina alıştık zaten, normal geliyor bir yandanda

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Baskanim ben anlatamadim galiba hedef yada baska bisi degil. Bana dokunmayan bin yil yasasin modunu birakin diyorum. Tabiki hakkimi ariycam. Varmi yokmu varsa size neden uygulanmadi yada boduna farketmez yoksa bize neden uygulandi.

E

E.A.

Ziyaretçi
Neyse konuyu büyük mesele haline döndürmeye gerek yok bilgem başkan hakkını aramış. Öneri olarak söylüyorum Bu konu wikiye yazılsın bence. Parti kapatmak üyelerin suçu olmadığından 3 gün kuralı partisi kapatılan üyelere işlenmesin.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Neyse konuyu büyük mesele haline döndürmeye gerek yok bilgem başkan hakkını aramış. Öneri olarak söylüyorum Bu konu wikiye yazılsın bence. Parti kapatmak üyelerin suçu olmadığından 3 gün kuralı partisi kapatılan üyelere işlenmesin.
Eren her sorun problem olduğunda mi öneri sunulacak, kaybedilen hak ne olucak. İsleyis böyle olmaz, yürümez.

E

E.A.

Ziyaretçi
Burda taraf yok . Taraflada alakasi yok eger bir tarafsa bizim ayni tarafta oldugumuz herkes tarafindan biliniyor. Ben emegimizin hic edilip son dakika yapilana.karsiyim . Hala anlatamiyorum cifte standart olmaz ya vardir ya yoktur.
Bilgem başkanım ben sana bir şey demiyorum sen hakkını arayabilirsin tabiki ben seni anlıyorum 🙏 ama kadiri anlayamıyorum onuda anlıyorumda keşke yapmasa ☺️

Emir Küserman

🇹🇷Büyük Turan Parti Sözcüsü🇹🇷
Vatandaş
Sadece ve sadece Adalet istiyoruz çifte standart istemiyoruz herkeze nasıl muamele yapılıyorsa bizede aynısının yapılmasını istiyoruz eşit bir şekilde...

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Şu an sadece büşralara olan nefrerinden dolayı böyle yapıyorsun kadir. Keşke biraz arabulucu olsan taraf tutmasan.
Ben arabulucu değilim eren, parti başkanıyım. Busra kimki benim ona nefretim olsun. Ben doğruyu savunuyorum şuan, sende savun bence çıkarların doğrultusunda hareket etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...