Silivri mi istiyorsunuz beyefendihocam mesaj yazarken mesaj vergisi ve yazarken aldığın nefesin vergisini de ödedin inşallah??
Silivri mi istiyorsunuz beyefendihocam mesaj yazarken mesaj vergisi ve yazarken aldığın nefesin vergisini de ödedin inşallah??
Aynı şeyi yazmışım zaten farkındaysan?Aynen sizde 188-189 tane ala biliyosunuz biz 73-74 tane farkindaysan başkan
17bin sizde askeri ücret sizin paraylay 6bin648 bizde birde yurtdişi islemlerin komisyonu ve dolarla ödüyoruz ilave komisyonlarda var sizmi çok aliyosunuz bizmi vipi?))
Dalginliğima gelmiş Efe başkan k.b dislikelerde güzel yakişiyoAynı şeyi yazmışım zaten farkındaysan?
efeeeee efeeeeAynı şeyi yazmışım zaten farkındaysan?
Bize karşı zam onlara karşı indirimle bu iş çözülür kanks sıkıntı yokBirim farkı böyle hesaplanmıyor ama sen bilirsin. Onların aldığı asgari ücretle kaç adet vip alınıyor bizim asgari ücretle kaç adet vip alınabiliyor bunu araştırıp karşılaştırmak gerekir benim araştırmama göre bayağı bi yüklü geliyor gibi onlara bu tutar buradaki soru şu olacak bence azerilere karşı bir indirim mi uygulanacak yoksa bize karşı bir zam mı
Tamam en akıllı sensin en bilgili sensin aferin sana. Arkadaşı ekonomi bakanı yapalım lütfenAynı şeyi yazmışım zaten farkındaysan?
Kadir en azından benim bi aklım var canım sus ve bayram harçlığı biriktirmeye devam et arkadaşı pistten alalımTamam en akıllı sensin en bilgili sensin aferin sana. Arkadaşı ekonomi bakanı yapalım lütfen
Kadir bakıyorum da her konuda biriyle tartışma peşindesin kimleri örnek alıyorsun çözemedimTamam en akıllı sensin en bilgili sensin aferin sana. Arkadaşı ekonomi bakanı yapalım lütfen
Canı sıkılıyor Kubilay abisi napsınKadir bakıyorum da her konuda biriyle tartışma peşindesin kimleri örnek alıyorsun çözemedim
Aklınin var olduğuna inanıyorsan ne mutlu sanaKadir en azından benim bi aklım var canım sus ve bayram harçlığı biriktirmeye devam et arkadaşı pistten alalım
Efe yi görünce dayanamıyorum cok seviyorum kendisini. Canımın sıkıntısını alan tek şahısKadir bakıyorum da her konuda biriyle tartışma peşindesin kimleri örnek alıyorsun çözemedim
Konuş dinliyorumAklınin var olduğuna inanıyorsan ne mutlu sana
Sus isim var maç izliyorumKonuş dinliyorum
aferin kaybolSus isim var maç izliyorum
Abinle saygılı konuş Efecan seni uyarmam birdaha milletin içinde rezil ederim sonra bana gelip arka plandan abi bana neden böyle davranıyorsun deme bak. Son uyarım sana. Çekerim kulaklarını bakaferin kaybol
Sen kimi rezil ediyorsun Vecihi Kadir gelip dcden ağladığın günleri unutma rezil olursun uslu bir çocuk gibi otur yoksa ağzına biberi sürerimAbinle saygılı konuş Efecan seni uyarmam birdaha milletin içinde rezil ederim sonra bana gelip arka plandan abi bana neden böyle davranıyorsun deme bak. Son uyarım sana. Çekerim kulaklarını bak
Benim kimseye ağlamayacağımi herkes bilir bence sen iyi ve uslu çocuk ol yoksa seni affetmemSen kimi rezil ediyorsun Vecihi Kadir gelip dcden ağladığın günleri unutma rezil olursun uslu bir çocuk gibi otur yoksa ağzına biberi sürerim
3 0 oldu Kadir otur ağla hadiBenim kimseye ağlamayacağımi herkes bilir bence sen iyi ve uslu çocuk ol yoksa seni affetmem
Bknz 3-23 0 oldu Kadir otur ağla hadi
kazanırken kaybetmek bu olsa gerekBknz 3-2
Karşınızda namıdeğer Magarsus: kazandığı savaş yok