Begenemedim genç git simdiO yok ben varım beğememedin mi
Begenemedim genç git simdiO yok ben varım beğememedin mi
büyük mesut sizi portakal çiçeği festivalinde ağırlayıp güzel yöremiz adanamızın yöresel sokak lezzeti olan şırdanı beraber yemeyi teklif ediyorumDüşman da kalmadı herkesi seviyoruz napalım
Haha çok komik yaGGP nedir GPS gibi birşey mi
Sen çağırdın da kiremit mi kemirmedik krallll ama sen davetime icabet et güzel bi kuşbaşı yiyelimbüyük mesut sizi portakal çiçeği festivalinde ağırlayıp güzel yöremiz adanamızın yöresel sokak lezzeti olan şırdanı beraber yemeyi teklif ediyorum
ben sana ortalama 35 gün süre veriyorum maks 35 gün sonra senin yeni partini konuşuyor olacağızHaha çok komik ya
kafes dövüşlü güzel olur ama üstüne bide muzlu sütSen çağırdın da kiremit mi kemirmedik krallll ama sen davetime icabet et güzel bi kuşbaşı yiyelim
İsmide çok çalışan hakkını savunan partisiben sana ortalama 35 gün süre veriyorum maks 35 gün sonra senin yeni partini konuşuyor olacağız
Gidip gitmiyceğime karışamazsınızBegenemedim genç git simdi
yoook be biz hak edeni hep tebrik ettik bu konuda da kadir bey haklı bana da gına geldi ben de herşeyi tebrik ediyorum bu aralar biraz da kadir beyi tebrik edeyimYangına körükle gitme istersen
Offff kaldı mı böyle güzel etkinlikler harman kaldık kop gel kralkafes dövüşlü güzel olur ama üstüne bide muzlu süt
Tebrikler Semih bey inşallah cumhurbaşkanı olursunuzyoook be biz hak edeni hep tebrik ettik bu konuda da kadir bey haklı bana da gına geldi ben de herşeyi tebrik ediyorum bu aralar biraz da kadir beyi tebrik edeyim
piyasadan senle çekilince özlemişlerdir bu ortamları normal daha çok ararlarOffff kaldı mı böyle güzel etkinlikler harman kaldık kop gel kral
Arkanızdan konuşsak burda konu acmam genç.Gidip gitmiyceğime karışamazsınız
Kendi işlerinizle ilgilenin ve artık bizim arkamızdan konuşmalarınızı kesiniz
Bir kaç kişi daha eksik isimlerini anmak istemiyorum hemen belirirler diyepiyasadan senle çekilince özlemişlerdir bu ortamları normal daha çok ararlar
Aaa destek olursa neden olmasınnTebrikler Semih bey inşallah cumhurbaşkanı olursunuz
Efe seni özlemedim benpiyasadan senle çekilince özlemişlerdir bu ortamları normal daha çok ararlar
baş harfi SBir kaç kişi daha eksik isimlerini anmak istemiyorum hemen belirirler diye
bayılıyorum sana kadirrrrrrrrrrrrrrEfe seni özlemedim ben
O gün hatırlatırım bu lafınızı bu parti hep var olacak ve ben bu partide başladığım gibi bu partide bitirecemben sana ortalama 35 gün süre veriyorum maks 35 gün sonra senin yeni partini konuşuyor olacağız