K
KadirBey.
Ziyaretçi
Bak doğru. Bunları yaşadık çünkü. Biz zor günler geçirdik yalan yokPeki size sorsam sizin antidepresanınız nedir?
Kadir:Mağlubiyet
Fatih:Hezimet.
![]()

Bak doğru. Bunları yaşadık çünkü. Biz zor günler geçirdik yalan yokPeki size sorsam sizin antidepresanınız nedir?
![]()
Yaşatanlar sağolsun.(Amin)Bak doğru. Bunları yaşadık çünkü. Biz zor günler geçirdik yalan yok![]()
Ömer içerde misin?Peki size sorsam antidepresanınız nedir diye?
Kaan: mağlubiyet alıp oyun bırakmak
![]()
Üstüne alınma senin çok bi rolün yok kaancanYaşatanlar sağolsun.(Amin)
O zamanki cahilliğim işte taniyamamistim seni ama bizim gibi 5 tane adamın olsun oyunu ele geçiririm diyende sendinÖmer içerde misin?
Zamanında oyunu bana atmıştın beraber kazanmıştık kardeşim.
bana can eki koymamanı öneriyorum KadircikÜstüne alınma senin çok bi rolün yok kaancan![]()
İyi kullandım sizi yalan yok ama iyi iş yaptınız iyi işime yaradınız yani elinize sağlıkO zamanki cahilliğim işte taniyamamistim seni ama bizim gibi 5 tane adamın olsun oyunu ele geçiririm diyende sendin![]()
Ah canım kendini nasıl teselli ediyorİyi kullandım sizi yalan yok ama iyi iş yaptınız iyi işime yaradınız yani elinize sağlık![]()
Peki size sorsam sizin antidepresanınız nedir?
![]()
Kaancık olur mubana can eki koymamanı öneriyorum Kadircik![]()
Nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlatıyor bakİyi kullandım sizi yalan yok ama iyi iş yaptınız iyi işime yaradınız yani elinize sağlık![]()
Gerçekler acıdır acıtır Ömer geçmişini saklayamazsın…Ah canım kendini nasıl teselli ediyor
yok olmaz beğenmedim Kaan diceksin direkt.Kaancık olur mu
Yok anlaşamadık abisi, söyle yapalım sen bana abi de bende sana kaancan deyimyok olmaz beğenmedim Kaan diceksin direkt.
yok ben sana Kadircik diyorum sende bana sahip diyorsun anlaşmış oluyoruz.Yok anlaşamadık abisi, söyle yapalım sen bana abi de bende sana kaancan deyim
Olmadı vazgeçtim sen bana efendimiz diceksinyok ben sana Kadircik diyorum sende bana sahip diyorsun anlaşmış oluyoruz.
Konu kilit.
Efendi bir adam değilsin uslu durmuyorsunuz olmucak duaya amin diyorsunuz (genel)Olmadı vazgeçtim sen bana efendimiz diceksin
Efendi olmayan, sağda solda prim kasmak için buralarda terbiyesizlik yapan sensin (tekil). Kaan kimse tarafından sevilmeyen bir varlıksin bunu anla ve gitEfendi bir adam değilsin uslu durmuyorsunuz olmucak duaya amin diyorsunuz (genel)
![]()
Sen sevme diye varım zaten Kadir benim olduğum yerde kaybetmeye mahkum(sunuz) gitmemi daha çok isteyeceksin(iz) ve ezilmeye devam edicek(siniz).Efendi olmayan, sağda solda prim kasmak için buralarda terbiyesizlik yapan sensin (tekil). Kaan kimse tarafından sevilmeyen bir varlıksin bunu anla ve git
Bana neden enişte diyorsun Fatih ben halanla teyzenle ya da kız kardeşinle mi beraber oldum?Enişte bir dur gözünü seveyim![]()