Sen sigara bile yakamazsınHepinizi toplayacağım üst üste zafer yaşayacağım
Sen sigara bile yakamazsınHepinizi toplayacağım üst üste zafer yaşayacağım
bugünde seni gönderdiler herhaldeHepinizi toplayacağım üst üste zafer yaşayacağım
Çöp kovasından çıkan kediden korkuyorsun gelmişsin burada falan filan peşindesin, hayırmi primin mi bittiHepinizi toplayacağım üst üste zafer yaşayacağım
abi 1m destek at dediğin günleri unutma telefonumda börüden gelen ajan diye kayıtlısın hala konuşuyorsun senin bu oyunda yürüdüğüm asfaltları biz döktük çok gördük sen gibisini yani oyüzden sadece icraat gösterSen sigara bile yakamazsın
Biliyorsun benim ismim yetiyorÇöp kovasından çıkan kediden korkuyorsun gelmişsin burada falan filan peşindesin, hayırmi primin mi bitti
Ayhan sen çok farklı bir çarşın ya sen gibisi yok merak etmebugünde seni gönderdiler herhalde
Börü mü@Gonca hqnıö
abi 1m destek at dediğin günleri unutma telefonumda börüden gelen ajan diye kayıtlısın hala konuşuyorsun senin bu oyunda yürüdüğüm asfaltları biz döktük çok gördük sen gibisini yani oyüzden sadece icraat göster
Senin gibisi hele hiç yokAyhan sen çok farklı bir çarşın ya sen gibisi yok merak etme
Sen ve ben merak etmeSenin gibisi hele hiç yok
Sen bu oyunda sadece bir bireysin Fettah başka bir olayın yok.Biliyorsun benim ismim yetiyor
Evet sen öyle san Allahtan ismim sizin gibi onunla bununla anılmadı sıktıgınız eller kurşun oldu hala konuşuyorsun sen değilsin muattapım arka plandaki onur ve Ahmet abini çağırSen bu oyunda sadece bir bireysin Fettah başka bir olayın yok.
seni hiç merak etmiyorum. ve inan senin kadar boş vaktimde yok insanlarla böyle bilip bilmeden dalga geçecek bir karekterde değilim. bu tarz işleri genelde sizler yaparsınız.Sen ve ben merak etme
Şşşşşşş busatten sonra izleyeceksin zaten konuşmazsın dahadaseni hiç merak etmiyorum. ve inan senin kadar boş vaktimde yok insanlarla böyle bilip bilmeden dalga geçecek bir karekterde değilim. bu tarz işleri genelde sizler yaparsınız.
senin gücün yetmez beni susturmaya . ne kadar tanıyorsun benide susturmaya çalışıyorsun.Şşşşşşş busatten sonra izleyeceksin zaten konuşmazsın dahada
Yav siz onu çağır bunu çağır ne ayaksıniz birader başka birşey bilmez misiniz. Hadi diyelim çağırdım geldiler nabcan, söyle bakalım nabcannEvet sen öyle san Allahtan ismim sizin gibi onunla bununla anılmadı sıktıgınız eller kurşun oldu hala konuşuyorsun sen değilsin muattapım arka plandaki onur ve Ahmet abini çağır
Gelemezler bu oyunda barınamazlar neyse hadi hayırlı geceler konuşmaya gerek yok busatten sonra icraat gösterecek herşeyiYav siz onu çağır bunu çağır ne ayaksıniz birader başka birşey bilmez misiniz. Hadi diyelim çağırdım geldiler nabcan, söyle bakalım nabcann
Oyun seninmi ki senmi karar veriyorsun kimin oynayıp oynamıcağına.Gelemezler bu oyunda barınamazlar neyse hadi hayırlı geceler konuşmaya gerek yok busatten sonra icraat gösterecek herşeyi
Ben karar vermiyorum ama çok güzel insan bıktırıyorumOyun seninmi ki senmi karar veriyorsun kimin oynayıp oynamıcağına.
öyle hakaret et tartışma yaratmaya çalış sonrada tartısmaya gidiyor diyorsun valla komik adamsın ya@Gonca konuyu kilitlemelisiniz gereksiz tartışmaya gidiyor