AB Medya | Rüa & AlinTürkyılmaz Röportaj (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Büyük Mesut
  • Başlangıç tarihi

KURT 77

Üye
Vatandaş
Şuana kadar okuduğum bütün röportajlar arasında en iyisi kurt ve Efe
Daha sonra sen (Rüa) ve Alin gerçekten röportajın hakkını vermişsiniz diyebilirim 🙂🌹

Büyük Mesut yapıyorsun bu sporu eline sağlık 🌹

Ama ben hala Efe ve Memolreis
Kurt ve Büşra röportajı bekliyorum :)
🌹

Öyle biri yok yok 😀😀

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Alin Başkan beni tanımadan yetersiz bulmuş benim yaptığım bireysel başarılar dışında partileşmedede yaptığım başarılardan haberi yok herhalde neyse acemliğine veriyorum. yada birileri cevapları yazıp vermiş. :D
Yav bu ne başarısı yapmış, bi ben göremedim gitti övünüp duruyor ha bire. 😂😂

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Yav bu ne başarısı yapmış, bi ben göremedim gitti övünüp duruyor ha bire. 😂😂
Ben övünmem övgüyede ihtiyacım yok 1 ay yoktum ortalıkta döndüğümü gören gelmiş. bu kadar karın ağrıları nedir anlayamadım bu kadar korkmasınlar :D

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Sen kimsinki övünesin bana söyle şunu yaptım de ben seni öveceğim ne başarın var buzamana kadar adam satmak dışında ?
Sana göre başarı nedir. emek nedir neye göredir. bilmem sana kanıtlamak zorunda değilim. he öğrenmek istersen forum geçmişlerinden açar bakarsın. ;)

C

CNMERTTs

Ziyaretçi
Ben övünmem övgüyede ihtiyacım yok 1 ay yoktum ortalıkta döndüğümü gören gelmiş. bu kadar karın ağrıları nedir anlayamadım bu kadar korkmasınlar :D
Ee bizde oyuna geçen ay dönmedik herhalde, ondan önce de birşeyini görmedik, duymadık ne başarın varmış? Kendini bu kadar övmen, kendi benliğin içinde yoğun bir değersizlik örneği üzüldüm adına