Mesut yine bu işlerde farkını koymuş ortaya başarılarının devamını dilerim
sen mi karar veriyorsunFazla ses etme
Senin isminde soy isminde hiç bir masada anılmıyor merak etmeKimin sayesinde konuşuyormuşum ?
Şuana kadar okuduğum bütün röportajlar arasında en iyisi kurt ve Efe
Daha sonra sen (Rüa) ve Alin gerçekten röportajın hakkını vermişsiniz diyebilirim
Büyük Mesut yapıyorsun bu sporu eline sağlık
Ama ben hala Efe ve Memolreis
Kurt ve Büşra röportajı bekliyorum
Kendini bukadar önemseme yapbozun bir parçasısın sadece ve hep öyle kalacaksınsen mi karar veriyorsun
Yav bu ne başarısı yapmış, bi ben göremedim gitti övünüp duruyor ha bire.Alin Başkan beni tanımadan yetersiz bulmuş benim yaptığım bireysel başarılar dışında partileşmedede yaptığım başarılardan haberi yok herhalde neyse acemliğine veriyorum. yada birileri cevapları yazıp vermiş.
Ben övünmem övgüyede ihtiyacım yok 1 ay yoktum ortalıkta döndüğümü gören gelmiş. bu kadar karın ağrıları nedir anlayamadım bu kadar korkmasınlarYav bu ne başarısı yapmış, bi ben göremedim gitti övünüp duruyor ha bire.
Sen kimsinki övünesin bana söyle şunu yaptım de ben seni öveceğim ne başarın var buzamana kadar adam satmak dışında ?Ben övünmem övgüyede ihtiyacım yok 1 ay yoktum ortalıkta döndüğümü gören gelmiş. bu kadar karın ağrıları nedir anlayamadım bu kadar korkmasınlar
Sana göre başarı nedir. emek nedir neye göredir. bilmem sana kanıtlamak zorunda değilim. he öğrenmek istersen forum geçmişlerinden açar bakarsın.Sen kimsinki övünesin bana söyle şunu yaptım de ben seni öveceğim ne başarın var buzamana kadar adam satmak dışında ?
Evet emek para bölmek insan çalmak kandırmaksa 1 numarasınSana göre başarı nedir. emek nedir neye göredir. bilmem sana kanıtlamak zorunda değilim. he öğrenmek istersen forum geçmişlerinden açar bakarsın.
Kimi çalmışım böyle ithamlarda bulunuyorsun söyle bakalım ?Evet emek para bölmek insan çalmak kandırmaksa 1 numarasın
Sence ?Kimi çalmışım böyle ithamlarda bulunuyorsun söyle bakalım ?
söyle söyle sencesi yok bu işin söyle ?Sence ?
Ee bizde oyuna geçen ay dönmedik herhalde, ondan önce de birşeyini görmedik, duymadık ne başarın varmış? Kendini bu kadar övmen, kendi benliğin içinde yoğun bir değersizlik örneği üzüldüm adınaBen övünmem övgüyede ihtiyacım yok 1 ay yoktum ortalıkta döndüğümü gören gelmiş. bu kadar karın ağrıları nedir anlayamadım bu kadar korkmasınlar
Ayhannnnnn biteceksin sadece izlesöyle söyle sencesi yok bu işin söyle ?
Senin ne başarın var bakalım, gel anlat.Yav bu ne başarısı yapmış, bi ben göremedim gitti övünüp duruyor ha bire.
Bitiremessen bu oyundan gidecekmisin ?Ayhannnnnn biteceksin sadece izle
Ben övünmüyorum ki, sen niye hava kaçıran balon gibi oradan oraya gidiyorsun he?Senin ne başarın var bakalım, gel anlat.
Kimse gönderemedi sen asla yapamazsınBitiremessen bu oyundan gidecekmisin ?