Yeni Oyun Hayatım Hk. (5 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Umut
  • Başlangıç tarihi

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Hayirli olsun oyun hayatinizda başarilar dilerim.
Vaat olarak İzmirde bi raki balik eşliginde yeni planlarinizi değerlendiririz gerçek dostluklari görmüş olursunuz başkanim.

C

Cihan ERASLAN

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar,

2022 yılının başlarında başladığım Oyunumuza oyuncu iken bir çok başarıya imza atmış ve daha sonra 2023 yılında Yönetici olarak devam ederek burada 2. Yılımı bitirdim. Yöneticiliğe geldiğim zaman elimden geldiğince Yönetici arkadaşlarıma yardımcı olup Oyuncularımıza her türlü destekte yanında oldum. Yönetici olarak devam ettiğim Başkan Online macerama tekrar oyuncu olarak devam etme kararı aldım buradan Bütün yönetime Teşekkür ederim her zaman yanımda oldukları için şunu unutmamanızı isterim Yönetimde her oyuncu her zaman eşit olup her zaman adil kararlar verilmektedir. Asla taraf tutma gibi bir olay yoktur bende oyuncu olarak bunun aksini düşünürdüm ama içlerine girince bu algıdan tamamen kurtuldum. Başkan Online kocaman bir aileye sahip bende bu ailede yoluma oyuncu olarak sürdüreceğim.

Parti davetlerine kapalı değilim davet etmek isteyen arkadaşlarımın burada dilerse konuya vaatlerini yazabilirler 😀

Tekrardan Yönetici hayatım boyunca beraber yol yürüdüğüm tüm yönetici arkadaşlarıma başarılar dilerim.
Hayırlısı olsun hakkında kardeşim benim 🌹🙏🏼

J

Juvanes*

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar,

2022 yılının başlarında başladığım Oyunumuza oyuncu iken bir çok başarıya imza atmış ve daha sonra 2023 yılında Yönetici olarak devam ederek burada 2. Yılımı bitirdim. Yöneticiliğe geldiğim zaman elimden geldiğince Yönetici arkadaşlarıma yardımcı olup Oyuncularımıza her türlü destekte yanında oldum. Yönetici olarak devam ettiğim Başkan Online macerama tekrar oyuncu olarak devam etme kararı aldım buradan Bütün yönetime Teşekkür ederim her zaman yanımda oldukları için şunu unutmamanızı isterim Yönetimde her oyuncu her zaman eşit olup her zaman adil kararlar verilmektedir. Asla taraf tutma gibi bir olay yoktur bende oyuncu olarak bunun aksini düşünürdüm ama içlerine girince bu algıdan tamamen kurtuldum. Başkan Online kocaman bir aileye sahip bende bu ailede yoluma oyuncu olarak sürdüreceğim.

Parti davetlerine kapalı değilim davet etmek isteyen arkadaşlarımın burada dilerse konuya vaatlerini yazabilirler 😀

Tekrardan Yönetici hayatım boyunca beraber yol yürüdüğüm tüm yönetici arkadaşlarıma başarılar dilerim.

Merhaba @Umut

Adil ve tarafsız bir şekilde sürdürdüğün yöneticilik görevin ve emeklerin için teşekkür ediyor, yeni maceranda başarılar diliyorum.

Yolun açık olsun;
Keyifli oyunlar dileriz 👀

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba Arkadaşlar,

bozkurt kokusu gelmeye başladı inceden inceden :)

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba @Umut

Adil ve tarafsız bir şekilde sürdürdüğün yöneticilik görevin ve emeklerin için teşekkür ediyor, yeni maceranda başarılar diliyorum.

Yolun açık olsun;
merhaba @Uğur. adil ve tarafsız bir şekilde sürdürdüğün yönetcilik görevin için bende çok teşekkür ediyorum tahmini olarak siz ne zaman dönüş sağlayacaksınız renk gelsin azıcık keyifli oyunlar dilerim :)

G

Gonca

Ziyaretçi
Selam Umut,

Soğuk esprilerini özlicem diyemem :)
Biz bir Yönetici kaybettik ama Başkan Online tekrardan hırslı başarılı bir oyuncu kazandı. Adaletin ve tarafsızlığından zaten kimsenin şüphesi yoktu tüm emeklerin için teşekkür ederiz. Oyun hayatında başarılar dilerim yolun açık olsun

Tüm sorularını Destek üzerinden sorabilirsin :)👀

KURT 77

Üye
Vatandaş
Hayırlı olsun 🙏

Sıra sıra geliyor yöneticiler Gonca ile juvenes dc lazım bana hemen çekeyim partiye ön sezim beni dürtüyor 😀

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Selam Umut,

Biz bir Yönetici kaybettik ama Başkan Online tekrardan hırslı başarılı bir oyuncu kazandı. Adaletin ve tarafsızlığından zaten kimsenin şüphesi yoktu tüm emeklerin için teşekkür ederiz. Oyun hayatında başarılar dilerim yolun açık olsun

Dedi ve yarın forumdan banladı vefa beşiktaşta bir sokak adı sadece....

U

Umut

Ziyaretçi
Selam Umut,

Desteğe yazıyorum hemen 😅

U

Umut

Ziyaretçi

hayırlı olsun hakkında tekrar hoşgeldin 🌹

Hayırlı olsun inşallah başarılar

Tekrardan oyunculuğa hoşgeldin abim 🌹

Umutcum hoşgeldin aramıza 🌹 Bozkurta falan gideceksen geri yöneticiliğe dön çabuk

Hayirli olsun aramiza yeniden donmeniz guzel.. bizim vaatlerimiz akbil kofte ekmek birde hosaf😀 bekleriz bence sizde yukselen degerde olmak istersiniz napicaksiniz Budun Bozkurt😀 çikın cıkın gelin😀 bu arada @E.A. ya katiliyorum🤗

Hayırlısı olsun hakkında kardeşim benim 🌹🙏🏼

Merhaba @Umut

Yolun açık olsun;

Herkese Teşekkürler 🙏