Herkes kalksın FENERBAHÇE'MİN maçı var.. (2 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş

Fenerbahçe sadece bir futbol takımı değildir. Fenerbahçe Cumhuriyettir.
Biz bize yeteriz Çünkü Fenerbahçeliyiz.

Not: Psikolojik üstünlüğün Galatasaray'a geçmesi için bizi 6-0 yenmesi lazım. Eğer bizi 6-0 yenemezlerse o psikolojik üstünlük her zaman Fenerbahçe'nindir.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Şu inançtan lazım herkese şu dünyada sjkdlslslldld akşam 9 dan sonra hiçbirşey olmamış gibi yeni sezon hazırlıklarına başlarsınız yazık 🤣
Kardeşim üstümüzde kara bulutlar var diye bu kadar üstümüze gelmeyin konu aramızdaki maçlar ise bizim galibiyetimiz daha fazla neler yaşadık da sizin gibi tribünleri boş bırakmadık bi gün. İyi günde herkes taraftar siz bırak 10 seneyi 3 sene başarı görmeyin okyanus ötelerinden yeni himmet arayışına geçersiniz beni delirtmeyin🤣

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Fenerbahçe vatandır direniştir. Fenerbahçenin büyüklüğü hiçbir şey ile ölçülemez. Bazı futbol kulüpleri hakem ve federasyon işbirliğiyle masa oyunlarıyla manipülasyon ve algılarıyla mutlu olmaya devam etsin bizim şanlı tarihimiz sizin ağababalarınızdan da büyük

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Böyle bir sevda işte 😂

Ordinaryüs büyük amigo dünya lideri RAMBO OKAN hazretleri efendimizin bir sözü ver .
Beni Fenerbahçeli yapanın diye başlıyor 😂
Geçen aziz yıldırımı görünce bayılmıştı ya öldüm gülmeken🤣🤣🤣🤣🤣 aziz başkan adaylğı açıklayınca ben de öyle oldum

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
ne sevmek ne sevilmek.
ne de ağlayıp gülmek.
senin hasretin bize ölüm demek.
şereftir seni sevmek.
sana kanaryam demek.
bu sevdamız ölene dek sürecek.

💛💙💛💙💛💙