KEYFİ/AMACI DIŞI/ART NİYETLİ ATAMALAR HK. DUYURU (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları ve atama yapma yetkisine sahip oyuncularımız.
Bazı atamaların art niyetle yapıldığını, büyük bir kaygı ile izliyoruz.
Açıkcası atamalar bu kadar kolaylaştırılmışken işler bu kadar kolay iken bu yetkinin birkaç kötü niyetli yüzünden oyuncuların elinden alınmasına içimiz razı değil.
Ancak bu makam sahibi oyuncularımıza son uyarımızdır.

Ayrıca her üst makamın alt makamını atama konusunda uyarması/denetleme yapması tavsiyemizdir.
İyi oyunlar dileriz.

S

S E M İ H

Ziyaretçi
olayı bilmediğimden soruyorum da art niyetli atama nasıl olabiliyor anlamadım

C

CB36

Ziyaretçi
Oyun başkanı veya meclis Görevi art niyetli kullanan kişileri görevden alma yetkisi var mıdır

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
İc isleri bakani olarak gerekli konunun ne oldugunu bilmek istiyorum sayin yoneticim. Goreve geldigim andan beri atama hakkim 1 kez oldu ve onda da adil.davrandim. herhangi bir art niyet oldugunu dusunen var ise bize bildirebilirler surekli oyun icinde aktifiz.

E

Emirhan'

Ziyaretçi
Açıkcası atamalar bu kadar kolaylaştırılmışken işler bu kadar kolay iken bu yetkinin birkaç kötü niyetli yüzünden oyuncuların elinden alınmasına içimiz razı değil.

Ayrıca her üst makamın alt makamını atama konusunda uyarması/denetleme yapması tavsiyemizdir.
İyi oyunlar dileriz.
Atamalarda ne tür bir art niyet var acaba bunu öğrenebilirmiyiz?

ADANALI0102

DEFNE PARTİSİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ
Vatandaş
Sayın yönetim oyunda bir millet vekili olarak ne oyun başka'nın ne bakanların nede meclisin atamalarda art niyetli bir atama yaptigini gözlemlemedik sizin bahsettiginiz art niyetli atama nedir üzeri kapalı açıklamalar tüm oyuncularda şüphe uyandırmakda dır bu sebepden sizlerden daha şeffaf bir açıklama talep ediyoruz

A K Ş H İ N

🥷
Vatandaş

İyi oyunlar dileriz.
Merhaba sayın yönetim hayırlı günler dilerim
Bu konu hepimizin merakına sebep olmuştur Lütfen daha aydın bir açıklama yapa bilirmisiniz ?
Hepimiz merakla sizi bekliyoruz😊

Metin PALAS

Tecrübeli Üye
Vatandaş

İyi oyunlar dileriz.
Geç Oldu ama Güç olmasın👏

Zetina

🍎KIZILELMA🍎
Vatandaş
Sayın yönetim, kara kuvvetleri komutanlığı olarak oyun başkanımız, bakanlarımız ve meclis bileşenlerimizin art niyetli bir davranışını göremedik soru işaretlerini gidermek adına daha detaylı bir açıklama yapmanızı rica edebilir miyiz?

B

busr

Ziyaretçi
Art niyetli atama nedir? Bu konuda üst makamlara düşen nedir, görevden alma yetkileri olacak mı? Bunlar şimdiden açık açık belirtilirse yarın bir gün kritik bir seçim zamanında başımıza geldiğinde karışıklık çıkma ihtimali çok daha azalır diye düşünüyorum sayın yönetim.

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Ben icisleri Bakani olarak gorevimi gayet seffaf bir sekilde tarafsizligimi koruyarak denetiminıde yaparak isimin basindayim. Sahsim adina uyarilmaya ihtitiyacim oldugunu dusunmuyorum .daha oncede dedigim gibi surekli aktif durumdayim. Soylenecek bir durum oldugunda iletisime her zaman acigim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...