Bütün Başkan Online Ailesi Doğrunun Haklının Hukukun Adaletin Adamı Emekçi Başkan Herkes İçin Mücadele veren Başkan @Kaan_Çelik İçin Oylarımızı Atmaya Devam Ediyoruz.
Ben sizin gibi muhalefet olmayı değilde sayın GKB adayı @Kaan_Çelik başkanı tebrik etmeye geldim başkanımızı tebrik eder seçimlerde başarılar dilerimBütün Başkan Online Ailesi Doğrunun Haklının Hukukun Adaletin Adamı Emekçi Başkan Herkes İçin Mücadele veren Başkan @Kaan_Çelik İçin Oylarımızı Atmaya Devam Ediyoruz.
Farkında değilsin ama, yazdığın cümle ile muhalefet olmuş oldun. Hadi neyseBen sizin gibi muhalefet olmayı değilde sayın GKB adayı @Kaan_Çelik başkanı tebrik etmeye geldim başkanımızı tebrik eder seçimlerde başarılar dilerim
Sen nasıl anlarsan öyle olsun abi seni mi kıracamFarkında değilsin ama, yazdığın cümle ile muhalefet olmuş oldun. Hadi neyse
Estağfurullah kardeşim benimSen nasıl anlarsan öyle olsun abi seni mi kıracam
Abi normalde çok sakin adamım ama bazen o kadar muhalefet oluyorsunuz ki sinirlerim bozuluyor kusura bakmaEstağfurullah kardeşim benim
Muhalefetin gereği ve kuralı budur, siyaset oyunu bu , dibine kadar yaşatıyoruz işte. Yoksa herkese gül, çiçek böcekle olmaz bu işlerAbi normalde çok sakin adamım ama bazen o kadar muhalefet oluyorsunuz ki sinirlerim bozuluyor kusura bakma
Haklı olduğumuz konuda muhalefet olunmaz abi bizden başka adalet göremezsinMuhalefetin gereği ve kuralı budur, siyaset oyunu bu , dibine kadar yaşatıyoruz işte. Yoksa herkese gül, çiçek böcekle olmaz bu işler
Bak burada herkes tartışır kavga eder ama arka planda herkes arkadaştır, dosttur. Ben çoğu kişiyle kavga gürültü yapmisimdir ama kimseye kin nefret öfke beslemem. Arka planda gülüp oynarız. Önemli olan buranın bir roleplay oyunu olduğunu unutmamak, ve konuyu reel hayata taşımamak. Oyundan bu şekilde zevk alırsın dostum. Burada kimse düşman değil, herkes bu vatanın evladı. Herhangi bir şey olduğunda birlik olmasınida biliriz elbet, düşman olunacak durum yok yaniHaklı olduğumuz konuda muhalefet olunmaz abi bizden başka adalet göremezsin
Ben düşmanlık taslamadım abi sen her şeyi yanlış anlıyorsunBak burada herkes tartışır kavga eder ama arka planda herkes arkadaştır, dosttur. Ben çoğu kişiyle kavga gürültü yapmisimdir ama kimseye kin nefret öfke beslemem. Arka planda gülüp oynarız. Önemli olan buranın bir roleplay oyunu olduğunu unutmamak, ve konuyu reel hayata taşımamak. Oyundan bu şekilde zevk alırsın dostum. Burada kimse düşman değil, herkes bu vatanın evladı. Herhangi bir şey olduğunda birlik olmasınida biliriz elbet, düşman olunacak durum yok yani
Kankam genel konuştum, sana demedim muhalefetin gereğini ve sonucunu anlatmak istedimBen düşmanlık taslamadım abi sen her şeyi yanlış anlıyorsun
#OrdununBaşına @Kaan_ÇelikBütün Başkan Online Ailesi Doğrunun Haklının Hukukun Adaletin Adamı Emekçi Başkan Herkes İçin Mücadele veren Başkan @Kaan_Çelik İçin Oylarımızı Atmaya Devam Ediyoruz.
İyi anlattın abi ama bana muhalefet olmak en son isteyeceğiniz şeydir tavsiye etmiyorumKankam genel konuştum, sana demedim muhalefetin gereğini ve sonucunu anlatmak istedim
Herkes herkesle olsun kral, sıkıntı yok yani bizde geri vites yokİyi anlattın abi ama bana muhalefet olmak en son isteyeceğiniz şeydir tavsiye etmiyorum