kullanıcı adım : C E L A L İ Barış Alper Yılmaz gol atar
A Ahmetcfc Yeni Üye Vatandaş 18 Haz 2024 #21 kullanıcı adım : C E L A L İ Barış Alper Yılmaz gol atar
aslan21 Özgürlük ve irade parti sözcüsü - Murat aslan Vatandaş 18 Haz 2024 #22 Kullanıcı adım Murat aslan Arda güler gol atar
Mehmet Avcı 🏹 ALTIN OK 🏹 Vatandaş 18 Haz 2024 #23 Kullanıcı Adım: Mehmet Avcıı Barış Alper Yılmaz gol atar
KadirBey. Altın Ok Parti Bşk. Yasaklı Üye 41. Dönem Oyun Başkanı Vatandaş 18 Haz 2024 #26 Mert günok Mert müldür Samet akaydın Abdulkerim bardakçı Ferdi.kadioglu Hakan calhanoglu Kaan Ayhan Arda guler Orkun kökçü Leman yıldız Barış Alper yilmaz Bunlardan biri gol atar Katiliyorim Kadir Aydın
Mert günok Mert müldür Samet akaydın Abdulkerim bardakçı Ferdi.kadioglu Hakan calhanoglu Kaan Ayhan Arda guler Orkun kökçü Leman yıldız Barış Alper yilmaz Bunlardan biri gol atar Katiliyorim Kadir Aydın
Kaan_Çelik ÖZGÜRLÜK VE İRADE Vatandaş 18 Haz 2024 #27 Kullanıcı adım : Kaan_Çelik Barış Alper Yılmaz gol atar
B A R O N BOZKURT HAREKAT PARTİ SEKRETERİ Vatandaş 18 Haz 2024 #28 Kullanıcı adım:miraç akpınar Barış Alper Yılmaz gol atar
Mehmet Agah Türk Budun Partisi Vatandaş 18 Haz 2024 #31 Kullanıcı Adım: Mehmet Agah Kenan Yıldız gol atar
A L İ N Yeni değil Geri Geldik | ADALET VE DİRENİŞ Yasaklı Üye Vatandaş 18 Haz 2024 #34 Kullanıcı adım: LunaWisp Barış Alper Yılmaz Gol atar
T TürkAslan54 Milli Savunma Bakanı Vatandaş 18 Haz 2024 #35 Kullanıcı adım: TürkAslan54 Arda Güler Gol atar
Yağız Uşak Valisi Vatandaş 18 Haz 2024 #37 Kullanıcı adım: Yağız Kemal Doğan Barış Alper Yılmaz gol atar
İSMAİL GÜNEŞ 🌐HÜR ADALET PARTİSİ PARTİ BAŞKANI🌐 Vatandaş 18 Haz 2024 #39 Kullanıcı adım=İSMAİL GÜNEŞ 47 Arda Güler gol atar