İçişleri bakanına mesaj atılma saat 12 meclis başkanı saat 13Hmm atayacagim dememis içişleri bakanjna yonlendirmis oda sana cevap vermemis nerde söz verildi ben anlamadım?
İçişleri bakanına mesaj atılma saat 12 meclis başkanı saat 13Hmm atayacagim dememis içişleri bakanjna yonlendirmis oda sana cevap vermemis nerde söz verildi ben anlamadım?
Tamam anlamiyormusun cevap verilmemiş bak verilmemiş iyi bak iyi oku biİçişleri bakanına mesaj atılma saat 12 meclis başkanı saat 13
Söz nerde onu soruyorum sizeTamam anlamiyormusun cevap verilmemiş bak verilmemiş iyi bak iyi oku bi
Abi ben Kaanı ne kadar atsam da silsem de peşimi bırakacak biri değil fakat sadece bizi bu konuda dinlemedi ve en son sinirlendi patladı hata yaptı güvendi saf davrandı.Hala daha da Türk budun uyelerinden yazan var Kaana@Berat Koto Kaan başkanı partiden cikaricak kadar önemli bir konu yok. Bunlar kelime oyunu yapmaya çalışıp baskı kuruyorlar . Bir şey bildikleride yok. Aldanmayin bunlara
2 güne boşta kalsın alırlar partilerine@Berat Koto Kaan başkanı partiden cikaricak kadar önemli bir konu yok. Bunlar kelime oyunu yapmaya çalışıp baskı kuruyorlar . Bir şey bildikleride yok. Aldanmayin bunlara
Bunu yaparlar evet, yeterki oy olsun onlara , geçmişe kafa atarlar yeminle2 güne boşta kalsın alırlar partilerine
Memolreisi davet etmiş bizimkiler bana ss atıyorlardı2 güne boşta kalsın alırlar partilerine
Memolll davet etmeyen kalmadı banada ağlıyordu dcden sabaha engellemiş korkusundanMemolreisi davet etmiş bizimkiler bana ss atıyorlardı
Enerjimize yazık arkadaşlar laf anlatmaya bile değmez.
bu ispanya italya macı ne olur ya
Türkiye kazanır arda gol atarbu ispanya italya macı ne olur ya
benim de icime böyle dogdu sen diyince bi kupon patlattımİtalya kazanır 2.5 üst banko
Sıra bize mi geldi LiyaSürekli altın okun üzerine oynuyorsunuz
Yok canım ne sırası estağfurullahSıra bize mi geldi Liya