vah vah vahÜslup desen yerlerde maşallah
vah vah vahÜslup desen yerlerde maşallah
Korkmalısın hafife alma sönersinYaparsam ne olur mesela kayracan. Yani şuan korkmam mi gerekiyor senden
Yazık gerçekten, hiç mi birşeyler öğrenmediniz sizvah vah vah
Sen nerden damladin arkadas kadir haber mi veriyor sana seni alakadar eden bi durum yok hadi kardeşim kendi çöplüğüne hadiSende kasma kendini dert edilecek kadar büyümedin
Senden mi korkmaliyim.Korkmalısın hafife alma sönersin
Eşsiz birisin sen doğru Ağzındaki baklayı bi çıkaramadın sal kendini biraz relax oldikkate et zaten sen ben olamazsın zaten ben olmak isterken başka şey olma
Ben niye haber vereyim metoya, meto kendi gormuyor mu. Siz gibi değiliz burdaki konuşmaları.ss alıp parti sohbetine atmiyiruz kiSen nerden damladin arkadas kadir haber mi veriyor sana seni alakadar eden bi durum yok hadi kardeşim kendi çöplüğüne hadi
ayy maalesef sana harcayacak zamanım yok artık yada sana değil primine harcayacak zamanım yok önemli işlerim var ya kimin konusunun altına yazıp prim kasıyosan kas haydi kolay gelsin sanaYazık gerçekten, hiç mi birşeyler öğrenmediniz siz
ayyy midem bulandıEşsiz birisin sen doğru Ağzındaki baklayı bi çıkaramadın sal kendini biraz relax ol
Sonradan gelen sen mi söylüyor bunu senin gidecek çöplüğün bile yok bana laf atmaya çalışmaSen nerden damladin arkadas kadir haber mi veriyor sana seni alakadar eden bi durum yok hadi kardeşim kendi çöplüğüne hadi
Bi ezber yapmışsın papağan gibi hep aynı sözleri söylüyorsun laf atmanında adabı biraz yaratıcı ol dostumBen niye haber vereyim metoya, meto kendi gormuyor mu. Siz gibi değiliz burdaki konuşmaları.ss alıp parti sohbetine atmiyiruz ki
Prime ihtiyacim yok. Sen kendini düşün hadi hayırlı aksamlar küçük hanimayy maalesef sana harcayacak zamanım yok artık yada sana değil primine harcayacak zamanım yok önemli işlerim var ya kimin konusunun altına yazıp prim kasıyosan kas haydi kolay gelsin sana
Dedi ne tarafta olduğunu kendi bile bilmeyen biriSonradan gelen sen mi söylüyor bunu senin gidecek çöplüğün bile yok bana laf atmaya çalışma
O kadar lafı yersen böyle dokunur işteayyy midem bulandı
aha ihtiyacın olmadığı çok belli ihtiyacın olmasaydı ait olmadığın yerde ait olmadığın konuya katılmazdın hadi kolay geldinPrime ihtiyacim yok. Sen kendini düşün hadi hayırlı aksamlar küçük hanim
Bak tekrar soruyorum , konulara yazmak yasak mı? Bu forum neden var?aha ihtiyacın olmadığı çok belli ihtiyacın olmasaydı ait olmadığın yerde ait olmadığın konuya katılmazdın hadi kolay geldin
laftan değil be her şeyi yanlış anlıyosun sjsjsjs sinek büyük değil ama mide bulandırıyor duydun mu hiçO kadar lafı yersen böyle dokunur işte