S
Sipan Balık
Ziyaretçi
Şuan burda ban yemekle uğraşamam çünkü yaklaşık 1 gün 8 saat sonra daha önemli konular hakkında konu açacağım, iyi oyunlar
Hatirlion mu sende onu ajajaja
Bir daha olmasınKusura bakma aaaabi bilemedik affet
Raporlamazdık biz seni ayıpsınŞuan burda ban yemekle uğraşamam çünkü yaklaşık 1 gün 8 saat sonra daha önemli konular hakkında konu açacağım, iyi oyunlar
Bir daha olmasın
Olmaz abi, birdaha daha uslu ve akıllı olucam, her sabah kalktigimda yatağımı toplayacam, odamı temizleyecem, elimi yüzümü yıkayıp, dişlerimi fircalayacagim, arkadaşlarımla iyi gecinecem.kimseye terbiyesizlik yapmayacagimBir daha olmasın
Ob adayı mı oldun yoksa sennnnnnŞuan burda ban yemekle uğraşamam çünkü yaklaşık 1 gün 8 saat sonra daha önemli konular hakkında konu açacağım, iyi oyunlar
Senden memati olmaz abuzer kömürcü olabilirAbi bende Memati olabilir miyim??
Küçümseme abuzeri, bir donemin en ünlü profesorlerinden diSenden memati olmaz abuzer kömürcü olabilir
Senden memati olmaz abuzer kömürcü olabilir
Ben olabilirmiyim.lutfen çok onemliOlur Polat abi nasıl uygun görürsen. Memati kim olsun peki abi
Küçümseme abuzeri, bir donemin en ünlü profesorlerinden di
Polat yerine Beşir olacakOlur Polat abi nasıl uygun görürsen. Memati kim olsun peki abi
Fatih adına özur dilerim abi affetPolat yerine Beşir olacak
ord. prof. abuzer kömürcüye yapılan saygısızlıktan ötürü sana 12 saat meral ömer baba ve elif sahnelerini atlatmadan izleme cezası veriyorumSenden memati olmaz abuzer kömürcü olabilir
Polat yerine Beşir olacak
Fatih adına özur dilerim abi affet
Sen kimsin yoksa abidin miord. prof. abuzer kömürcüye yapılan saygısızlıktan ötürü sana 12 saat meral ömer baba ve elif sahnelerini atlatmadan izleme cezası veriyorum
İstihbarat miymiş efendim??Kgt'nin başına sen mi geçtin abi? Aslan amcam nasıl ne zamandır ziyarete gidemedik onu