Şuan bile heyecanlandımözlemedin mi sen de büyük lideri... içindeki duyguları biliyorum bana yalan söyleyemezsin
Şuan bile heyecanlandımözlemedin mi sen de büyük lideri... içindeki duyguları biliyorum bana yalan söyleyemezsin
hee yaptım nasıl beğendin miEfe şekilli foto yapmışsın jsjsjsks
Şuan bile heyecanlandım
Bu konuyu sadece denizlideki vatandaşların görmesi için açtık başkanım gerisine gerek yok
6/10hee yaptım nasıl beğendin mi
Bu değil Sera Kadircim adımı anarken dahi verdiğim korku hoşuma gitti ama merak etme ısırmam :/ Ya da belki ısırırım belli olmaz benim sağım solum :/Yine gelmiş bu sjsjjsjs
soraka olsa beğenirdin kaybol görmeyim seni
Asjdkdkkssoraka olsa beğenirdin kaybol görmeyim seni
aşılar tam mı aksljdsdkjlgjklsdgsdgBu değil Sera Kadircim adımı anarken dahi verdiğim korku hoşuma gitti ama merak etme ısırmam :/ Ya da belki ısırırım belli olmaz benim sağım solum :/
Bazısı evetaşılar tam mı aksljdsdkjlgjklsdgsdg
Sade soda içen mi Beypazarı hemdeBu değil Sera Kadircim adımı anarken dahi verdiğim korku hoşuma gitti ama merak etme ısırmam :/ Ya da belki ısırırım belli olmaz benim sağım solum :/
Hiç gelişme yok üzdü :/ Cici bak kendine Kadircim.Sade soda içen mi Beypazarı hemde
Bye, olur olmadık yerlerde de kimseye karışma. Çünkü çok bunaltıcı birisinHiç gelişme yok üzdü :/ Cici bak kendine Kadircim.
Emredersin Hem laf atıp hem bunaltıyorsunn demek :/ İyiye işaret değil Kadircim psikolog tanıdıklar var istersen yönlendiriyim ne dersin :/ Bak sağlığından endişeleniyorum yoksa art niyetimden değil ( mesela yani)Bye, olur olmadık yerlerde de kimseye karışma. Çünkü çok bunaltıcı birisin
Çift okey geldi by 800 geliyor.Emredersin Hem laf atıp hem bunaltıyorsunn demek :/ İyiye işaret değil Kadircim psikolog tanıdıklar var istersen yönlendiriyim ne dersin :/ Bak sağlığından endişeleniyorum yoksa art niyetimden değil ( mesela yani)
Ok cnm bb sjksksÇift okey geldi by 800 geliyor.
serada sana bayılıyordu asklfsdlkgklsdgsdgsdgŞaka gibi Serayı gördüğüme sevindim