Sıcak hava kıyağı (9 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sera
  • Başlangıç tarihi
S

Sera

Ziyaretçi
ajksdjkasdjkasdjkl premsesleri unutma premses partisi üyeleri
O reyhanın partisiydi ben hiç girmedim :/ Ama girmek istediğim tek partiydi :/ İtiraf et senin de için ısınmadı değil Efecim 🥺 Bir de hafızanın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sjksks

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
O reyhanın partisiydi ben hiç girmedim :/ Ama girmek istediğim tek partiydi :/ İtiraf et senin de için ısınmadı değil Efecim 🥺 Bir de hafızanın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sjksks
reyhanmı 🤢🤢🤢 maalesef Emo ve kurt dışında kanım hiçbirşeye ısınmıyor üzgünüm he birde bunların yanında kadirle fatih var ballı çöreklerim parti başkanlarım 🍎

S

Sera

Ziyaretçi
reyhanmı 🤢🤢🤢 maalesef Emo ve kurt dışında kanım hiçbirşeye ısınmıyor üzgünüm he birde bunların yanında kadirle fatih var ballı çöreklerim parti başkanlarım 🍎
Reyhan mı mı değil ReyhAŞKn mı dicektin sanırım . Sondaki elma umarım çürük değildir :/

S

Sera

Ziyaretçi
biz kardeşe kardeş diyoruz gerisi 🚮🚮
Şuan kardeş dediğin kişinin arkasından önceden söylediğin şeyleride yazmak ister misin Efecim 😅😅 Bak çoook zorlamıyım seni Efecim ama beni buradaki yenilerle karıştırıyorsun eskileri ben biliyorum tatlım. Allah kimseye arkasından saydırıp yüzüne kardeş diyenlerden eylemesin aminnn 🥰🥰

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şuan kardeş dediğin kişinin arkasından önceden söylediğin şeyleride yazmak ister misin Efecim 😅😅 Bak çoook zorlamıyım seni Efecim ama beni buradaki yenilerle karıştırıyorsun eskileri ben biliyorum tatlım. Allah kimseye arkasından saydırıp yüzüne kardeş diyenlerden eylemesin aminnn 🥰🥰
klajsdjklsakjlfdsjklgjlksdgjlksdgljk ben adamın hala yüzüne söylüyorum ne anlatıyon sen sera :D

S

Sera

Ziyaretçi
aynennnnnn kardeşim şuan tatilde en son gerekeni yapmış zaten :D
Umarım bir gün gerçek dost bulursun be Efe üzülüyorum sahte arkadaşlıklara bu kadar bel bağlamış olmana :/ Sonuçta benim de kalbim var arada üzülebiliyorum 2 saniye falanda sürse :/