S
SADETTİN AYDEMİRR
Ziyaretçi
Gelmiş benim midillimSadettin abeh bir gün bende senin seviyene inebilir miyim abee laskdjdklasdj
Gelmiş benim midillimSadettin abeh bir gün bende senin seviyene inebilir miyim abee laskdjdklasdj
Tabi tabi senin geldiğini görünce laf atmak için 1 ben gelirim birde sempatiklik yapmak için girig gelir hahahahaAman Allahımmmm Kurtcummmmm. Sen burda mıydınnn
ajksdjkasdjkasdjkl premsesleri unutma premses partisi üyeleriTabi tabi senin geldiğini görünce laf atmak için 1 ben gelirim birde sempatiklik yapmak için girig gelir hahahaha
Yine mi sen fjdkdnjdTaksiciler ve transformerslerin ortak özelliği nedir?
- Sürekli değişim saatinde olmaları
Desene elma bahçesinden çıktım da geldim ben bu yolları aştım da geldimmmTabi tabi senin geldiğini görünce laf atmak için 1 ben gelirim birde sempatiklik yapmak için girig gelir hahahaha
Özledin itiraf etttYine mi sen fjdkdnjd
O reyhanın partisiydi ben hiç girmedim :/ Ama girmek istediğim tek partiydi :/ İtiraf et senin de için ısınmadı değil Efecim Bir de hafızanın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sjksksajksdjkasdjkasdjkl premsesleri unutma premses partisi üyeleri
reyhanmı maalesef Emo ve kurt dışında kanım hiçbirşeye ısınmıyor üzgünüm he birde bunların yanında kadirle fatih var ballı çöreklerim parti başkanlarımO reyhanın partisiydi ben hiç girmedim :/ Ama girmek istediğim tek partiydi :/ İtiraf et senin de için ısınmadı değil Efecim Bir de hafızanın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sjksks
Reyhan mı mı değil ReyhAŞKn mı dicektin sanırım . Sondaki elma umarım çürük değildir :/reyhanmı maalesef Emo ve kurt dışında kanım hiçbirşeye ısınmıyor üzgünüm he birde bunların yanında kadirle fatih var ballı çöreklerim parti başkanlarım
hahahahhaahahahha berbatsınız ya iyiki M-DReyhan mı mı değil ReyhAŞKn mı dicektin sanırım . Sondaki elma umarım çürük değildir :/
Düşmanı kardeş yapıyoruz bu büyüklük şaka mığğğğğğğhahahahhaahahahha berbatsınız ya iyiki M-D
biz kardeşe kardeş diyoruz gerisiDüşmanı kardeş yapıyoruz bu büyüklük şaka mığğğğğğğ
Şuan kardeş dediğin kişinin arkasından önceden söylediğin şeyleride yazmak ister misin Efecim Bak çoook zorlamıyım seni Efecim ama beni buradaki yenilerle karıştırıyorsun eskileri ben biliyorum tatlım. Allah kimseye arkasından saydırıp yüzüne kardeş diyenlerden eylemesin aminnnbiz kardeşe kardeş diyoruz gerisi
klajsdjklsakjlfdsjklgjlksdgjlksdgljk ben adamın hala yüzüne söylüyorum ne anlatıyon sen seraŞuan kardeş dediğin kişinin arkasından önceden söylediğin şeyleride yazmak ister misin Efecim Bak çoook zorlamıyım seni Efecim ama beni buradaki yenilerle karıştırıyorsun eskileri ben biliyorum tatlım. Allah kimseye arkasından saydırıp yüzüne kardeş diyenlerden eylemesin aminnn
Yüzüne sana saydırıyorum deyip hala kardeşim diyorsan durum sandığımdan daha kötü sjskskklajsdjklsakjlfdsjklgjlksdgjlksdgljk ben adamın hala yüzüne söylüyorum ne anlatıyon sen sera
aynennnnnn kardeşim şuan tatilde en son gerekeni yapmış zatenYüzüne sana saydırıyorum deyip hala kardeşim diyorsan durum sandığımdan daha kötü sjsksk
hadi sen aktimurla feedlemeye devam et boşverYüzüne sana saydırıyorum deyip hala kardeşim diyorsan durum sandığımdan daha kötü sjsksk
Umarım bir gün gerçek dost bulursun be Efe üzülüyorum sahte arkadaşlıklara bu kadar bel bağlamış olmana :/ Sonuçta benim de kalbim var arada üzülebiliyorum 2 saniye falanda sürse :/aynennnnnn kardeşim şuan tatilde en son gerekeni yapmış zaten
ama kurtu görünce üzülmen geçiyor dedilerUmarım bir gün gerçek dost bulursun be Efe üzülüyorum sahte arkadaşlıklara bu kadar bel bağlamış olmana :/ Sonuçta benim de kalbim var arada üzülebiliyorum 2 saniye falanda sürse :/
Kurtum bambaşkadır bak dün geri döndüm cidden Kurt gibi bir rakibim olduğu için şanslıyım dedim ortam baya sarsılmış ://ama kurtu görünce üzülmen geçiyor dediler