S
Sera
Ziyaretçi
Sağlam feedliyor ama öyle deme sjskkshadi sen aktimurla feedlemeye devam et boşver
Sağlam feedliyor ama öyle deme sjskkshadi sen aktimurla feedlemeye devam et boşver
aga beeeee üzdü @KURT 77Kurtum bambaşkadır bak dün geri döndüm cidden Kurt gibi bir rakibim olduğu için şanslıyım dedim ortam baya sarsılmış ://
Kısa bir mola sonra devam sende hoşgeldinUmut bey de buradaymışşş
HoşbuldummmKısa bir mola sonra devam sende hoşgeldin
Kurtla uğraşmak için geldin dimi doğru söyleHoşbuldummm
Evetttt Şaka bir yana bıraktı sanıyordum benKurtla uğraşmak için geldin dimi doğru söyle
2 mesajıma bakar foruma girmesiEvetttt Şaka bir yana bıraktı sanıyordum ben
İyi bari 1 tane gerçek dostun var Efe sjjsksks2 mesajıma bakar foruma girmesi
dosta gerek yok düşman lazım bize seraaaaa adama seninki geldi diyince seramı geldi gene diyor puhahahahahaİyi bari 1 tane gerçek dostun var Efe sjjsksks
Ajsksks yiaa direkt beni mi anladııııııııııııııdosta gerek yok düşman lazım bize seraaaaa adama seninki geldi diyince seramı geldi gene diyor puhahahahaha
tabi o kadar laf söylediği birisini unutamaz o asdsklgsdkgkdfkdflh sende bile bağımlılık yapmış baksana ponçik kurtumAjsksks yiaa direkt beni mi anladıııııııııııııı
Tereyağlı ballı böreğimreyhanmı maalesef Emo ve kurt dışında kanım hiçbirşeye ısınmıyor üzgünüm he birde bunların yanında kadirle fatih var ballı çöreklerim parti başkanlarım
Duygularımız karşılıklı kurtcumla.. Ne kurtlu ne kurtsuz sjjskskstabi o kadar laf söylediği birisini unutamaz o asdsklgsdkgkdfkdflh sende bile bağımlılık yapmış baksana ponçik kurtum
Bir gün bende böyle sevilir miyim acaba be sjsjskksTereyağlı ballı böreğim
Himmmm, sanırım hayır sjsjsjsBir gün bende böyle sevilir miyim acaba be sjsjskks
acılı adana kebabımTereyağlı ballı böreğim
Yüzüme lapsss diye vurmasaydın iyiydi sjkskskksHimmmm, sanırım hayır sjsjsjs
Sen Kızılelma yada çok istedin girmek itiraf eeeeeeet itiraf eeeetO reyhanın partisiydi ben hiç girmedim :/ Ama girmek istediğim tek partiydi :/ İtiraf et senin de için ısınmadı değil Efecim Bir de hafızanın bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum sjksks
Ben köşeme cekildim sadece dinlemiyom lütfen adımı anmansan sevinirimTabi tabi senin geldiğini görünce laf atmak için 1 ben gelirim birde sempatiklik yapmak için girig gelir hahahaha