İşine bak gırıggg seni herkes biliyor boş yapmaEfe bu sözler özellikle senin için gereksiz yere adımı anma nerde ne konuşacını bilerek konuş
İşine bak gırıggg seni herkes biliyor boş yapmaEfe bu sözler özellikle senin için gereksiz yere adımı anma nerde ne konuşacını bilerek konuş
Bak beni bilen bilmesin Bırak o benim sorunum olsun ama benim adımı fazla anma ben susturdugun yeni oyunculardan degilim hem işim artık sensinİşine bak gırıggg seni herkes biliyor boş yapma
Yav sen eski olsan nolur kumaşın belli yeniler bilsin prenses seniBak beni bilen bilmesin Bırak o benim sorunum olsun ama benim adımı fazla anma ben susturdugun yeni oyunculardan degilim hem işim artık sensin
Sera dönmesi ile alakası yok ben sade dinlenmeye çekildim ama benim adımı o kadar çok andınki gereksiz cümleler ile o küçük yollarda yürümeye aklın yetmezSera dönünce Buda gelmiş foruma işsiz adam seni
Bak hakaret ve küfürlü kelimeler kullanmıycam çok zorlama istersenYav sen eski olsan nolur kumaşın belli yeniler bilsin prenses seni
Kullan yiyorsa o kadar erkekmişim gırıg sen hayırdırBak hakaret ve küfürlü kelimeler kullanmıycam çok zorlama istersen
Banada getir kank
Bu mısırlık değil Semih çerezlik
Banada getir kank
AdamssssBu mısırlık değil Semih çerezlik
Boşa ugraşma sana küfür ve hakaret etmiycem sinirime hakim olacam bu sefer olmaz efe sen kumunda oynan benceKullan yiyorsa o kadar erkekmişim gırıg sen hayırdır
Aferin böyle akıllı duracan Emrullah abinle iyi tokatlamışız zamanında demekBoşa ugraşma sana küfür ve hakaret etmiycem sinirime hakim olacam bu sefer olmaz efe sen kumunda oynan bence
Agzını topla burda herkes saygı ve sevgi içerisinde oyun oynuyo gereksiz yere küfür veya hakaret eden kişi acizliginden başvurur küfürlereAferin böyle akıllı duracan Emrullah abinle iyi tokatlamışız zamanında demek