Amaç ne ki hayırlı olsun dedik tanışıp kaynaşmaya çalışıyoruz @KARA FATMA başkanla kimdir merak ediyor insan Cengiz başkanArkadaşlar amacı dışında kimse farklı bisey yazmasin rica ediyorum
Amaç ne ki hayırlı olsun dedik tanışıp kaynaşmaya çalışıyoruz @KARA FATMA başkanla kimdir merak ediyor insan Cengiz başkanArkadaşlar amacı dışında kimse farklı bisey yazmasin rica ediyorum
Merak edenler mutlaka öğrenecek bunu burda dile getirmenin anlami yok . Yok ali imiş yok veli imiş kimse kim anlatmak istediğimi anladın yani tebrik dışında bisey kabul etmiyorum açıkçası anlayışın için teşekkür ederizAmaç ne ki hayırlı olsun dedik tanışıp kaynaşmaya çalışıyoruz @KARA FATMA başkanla kimdir merak ediyor insan Cengiz başkan
İyide postu açan sen değilsin ki neyi kabul etmiyorsun kendi konun olsa eyvallah da hadi yine bekleyip görelim bize tanıdık bı sima mı onu merak ettik veya ben kendi adıma ettimMerak edenler mutlaka öğrenecek bunu burda dile getirmenin anlami yok . Yok ali imiş yok veli imiş kimse kim anlatmak istediğimi anladın yani tebrik dışında bisey kabul etmiyorum açıkçası anlayışın için teşekkür ederiz
Osman yaw bi git işine kardeşim tartışmak için tartışma yaratma Çabasına girme kutlamanı yaptın teşekkür ettin eyvallahİyide postu açan sen değilsin ki neyi kabul etmiyorsun kendi konun olsa eyvallah da hadi yine bekleyip görelim bize tanıdık bı sima mı onu merak ettik veya ben kendi adıma ettim
kral boşver tartışmaya gerek yok hayırlı olsun veya tebriklik birşeyde yok ayyıldız olmuş bürküt yeni parti açılması metni değil yani isim değişikliği metni yanlış başlık ve içerikİyide postu açan sen değilsin ki neyi kabul etmiyorsun kendi konun olsa eyvallah da hadi yine bekleyip görelim bize tanıdık bı sima mı onu merak ettik veya ben kendi adıma ettim
yapamazsınız dedik inanmadık hepimizi yanılttılar başardılar tebrikler Türk budunVar bir dümen Göktürk close loadinggg...
Devam edecekmisiniz ?
Osman kim doğru yazsana üşenme. neyinle tartışmayım senin avukatımısın arkadaşım sen bu partinin ne bu ego ya herşeye bı laf bulup yazıyorsunOsman yaw bi git işine kardeşim tartışmak için tartışma yaratma Çabasına girme kutlamanı yaptın teşekkür ettin eyvallah
cengiz bey ay başı yeni partiye geçmeye(kurmaya
Osman kim sjdjdjjsjs coşkun neyse ne kusura bakma şarjım bitiyor cevap veremeyeceğim sana sen yaz yaz ben sonra gelir dönerimOsman kim doğru yazsana üşenme. neyinle tartışmayım senin avukatımısın arkadaşım sen bu partinin ne bu ego ya herşeye bı laf bulup yazıyorsun
Bu tartışma bizi bozmasın Cengiziiiiiim Karaosmanoğlu ben tanıştığımıza memnun oldum şarjı doldur gelOsman kim sjdjdjjsjs coşkun neyse ne kusura bakma şarjım bitiyor cevap veremeyeceğim sana sen yaz yaz ben sonra gelir dönerim
Altın oku iki tatlı söze Altın Kurt yaptiracak bizim eytlilereTük mitlerini çook seven biri olarak başarılarınızı dilerim Fatma
Hali saha maçım var dur gelicem sjfjskdBu tartışma bizi bozmasın Cengiziiiiiim Karaosmanoğlu ben tanıştığımıza memnun oldum şarjı doldur gel