Bürküt Partisi | Kuruluş Metni (27 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
Amaç ne ki hayırlı olsun dedik tanışıp kaynaşmaya çalışıyoruz @KARA FATMA başkanla kimdir merak ediyor insan Cengiz başkan
Merak edenler mutlaka öğrenecek bunu burda dile getirmenin anlami yok . Yok ali imiş yok veli imiş kimse kim anlatmak istediğimi anladın yani tebrik dışında bisey kabul etmiyorum açıkçası anlayışın için teşekkür ederiz

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Merak edenler mutlaka öğrenecek bunu burda dile getirmenin anlami yok . Yok ali imiş yok veli imiş kimse kim anlatmak istediğimi anladın yani tebrik dışında bisey kabul etmiyorum açıkçası anlayışın için teşekkür ederiz
İyide postu açan sen değilsin ki neyi kabul etmiyorsun kendi konun olsa eyvallah da hadi yine bekleyip görelim bize tanıdık bı sima mı onu merak ettik veya ben kendi adıma ettim

CB36

Aktif Üye
30. Dönem Oyun Başkanı
İyide postu açan sen değilsin ki neyi kabul etmiyorsun kendi konun olsa eyvallah da hadi yine bekleyip görelim bize tanıdık bı sima mı onu merak ettik veya ben kendi adıma ettim
Osman yaw bi git işine kardeşim tartışmak için tartışma yaratma Çabasına girme kutlamanı yaptın teşekkür ettin eyvallah

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
kral boşver tartışmaya gerek yok hayırlı olsun veya tebriklik birşeyde yok ayyıldız olmuş bürküt yeni parti açılması metni değil yani isim değişikliği metni yanlış başlık ve içerik

S

Sera

Ziyaretçi
Tük mitlerini çook seven biri olarak başarılarınızı dilerim Fatma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...