Bürküt Partisi | Kuruluş Metni (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BİLGEM GÖKTÜRK

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Selamünaleyküm Aleyküm geceleri pek aktif olamiyorum Bir tebrik mesajı altinda ne kadar sacmalanabilir görmüs olduk.Fazla merak dinden çıkarirmis derler bence hepiniz bu sınırlar icerisinde kalmaya devam edin.İsim degisikligi yada yeni bir partinin kurulusu bu kimseyi ilgilendirmez yaptim oldu arkadaslarimda yanimdalar sağolsunlar.Ben dost olmaya degil oyun oynamaya geldim. Herkes isine baksin eglenmek isteyen burada eğlenebilir ama benimle degil. Kolay gelsin.

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Bunlar kim dengili dost muydu düşman mıydı ben karıştıyorum yaw unutuyorum

B

Büyük Mesut

Ziyaretçi
Selamünaleyküm Aleyküm geceleri pek aktif olamiyorum Bir tebrik mesajı altinda ne kadar sacmalanabilir görmüs olduk.Fazla merak dinden çıkarirmis derler bence hepiniz bu sınırlar icerisinde kalmaya devam edin.İsim degisikligi yada yeni bir partinin kurulusu bu kimseyi ilgilendirmez yaptim oldu arkadaslarimda yanimdalar sağolsunlar.Ben dost olmaya degil oyun oynamaya geldim. Herkes isine baksin eglenmek isteyen burada eğlenebilir ama benimle degil. Kolay gelsin.
Arda termi sen misin

RAFA BURAK SİLVA

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE🇹🇷🐺
Yasaklı Üye
Vatandaş
Selamünaleyküm Aleyküm geceleri pek aktif olamiyorum Bir tebrik mesajı altinda ne kadar sacmalanabilir görmüs olduk.Fazla merak dinden çıkarirmis derler bence hepiniz bu sınırlar icerisinde kalmaya devam edin.İsim degisikligi yada yeni bir partinin kurulusu bu kimseyi ilgilendirmez yaptim oldu arkadaslarimda yanimdalar sağolsunlar.Ben dost olmaya degil oyun oynamaya geldim. Herkes isine baksin eglenmek iste
Bu konuşma tarzı bana birisini hatırlattı🤔🤔

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bak hala aynı konusma 😂😂
Paragrafa başlarlen "Eveet ben geldim" demeyi unuttunuz ama.😂

BİLGEM GÖKTÜRK

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hayaller ve hayatlar kime benzetti iseniz cok derdiniz var anlasilan arkadasla.Valla nedir bilinmez ama iyi germis sizi braaavooo👏👏👏👏👏 haydi iyi gunlerrrr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...