Börü için en iyisi neyse o olsun başarılar
EyvahhhhHayırlı olsun başkanım Türk Budun Ailesi olarak başarılar dileriz
Seni muhattap almadığım için lafı kısa kestimona fazla merak demeyelim de söyleyecek bir şey bulamadın diyelim.
Merhaba tesekkur ederim @Sera bu kadar kisi arasinda anlayan ve takdir eden bir siz olmussunuz. Sagolun bende cok severimTük mitlerini çook seven biri olarak başarılarınızı dilerim Fatma
Arda termi sen misinSelamünaleyküm Aleyküm geceleri pek aktif olamiyorum Bir tebrik mesajı altinda ne kadar sacmalanabilir görmüs olduk.Fazla merak dinden çıkarirmis derler bence hepiniz bu sınırlar icerisinde kalmaya devam edin.İsim degisikligi yada yeni bir partinin kurulusu bu kimseyi ilgilendirmez yaptim oldu arkadaslarimda yanimdalar sağolsunlar.Ben dost olmaya degil oyun oynamaya geldim. Herkes isine baksin eglenmek isteyen burada eğlenebilir ama benimle degil. Kolay gelsin.
Bu konuşma tarzı bana birisini hatırlattıSelamünaleyküm Aleyküm geceleri pek aktif olamiyorum Bir tebrik mesajı altinda ne kadar sacmalanabilir görmüs olduk.Fazla merak dinden çıkarirmis derler bence hepiniz bu sınırlar icerisinde kalmaya devam edin.İsim degisikligi yada yeni bir partinin kurulusu bu kimseyi ilgilendirmez yaptim oldu arkadaslarimda yanimdalar sağolsunlar.Ben dost olmaya degil oyun oynamaya geldim. Herkes isine baksin eglenmek iste
Eski bi dostu hatırlattı banada. Hasret kaldım galiba yokluğunaBu konuşma tarzı bana birisini hatırlattı
Bak hala aynı konusmaSelamünaleyküm Aleyküm geceleri pek aktif olamiyorum Bir tebrik mesajı altinda ne kadar sacmalanabilir görmüs olduk.Fazla merak dinden çıkarirmis derler bence hepiniz bu sınırlar icerisinde kalmaya devam edin.İsim degisikligi yada yeni bir partinin kurulusu bu kimseyi ilgilendirmez yaptim oldu arkadaslarimda yanimdalar sağolsunlar.Ben dost olmaya degil oyun oynamaya geldim. Herkes isine baksin eglenmek isteyen burada eğlenebilir ama benimle degil. Kolay gelsin.
kayacan Furkan vibe alıyor millet sjdkskdlslsldArda termi sen misin
İnanılmaz bir acemilik... Şu "I" yerine "İ" kullanmaları bırakırsan belki daha az anlaşılır. Bir dahakine daha iyi performans bekliyoruz sendenHayaller ve hayatlar kime benzetti iseniz cok derdiniz var anlasilan arkadasla.Valla nedir bilinmez ama iyi germis sizi braaavooo haydi iyi gunlerrrr.
Canim nasil isterse oyle.İnanılmaz bir acemilik... Şu "I" yerine "İ" kullanmaları bırakırsan belki daha az anlaşılır. Bir dahakine daha iyi performans bekliyoruz senden