Bu aplaaa kim UstaaaGeldi anaokulu ögrencisi![]()
Bu aplaaa kim UstaaaGeldi anaokulu ögrencisi![]()
Yok yok duymaz 1 milyar kadar değerliymişim artık teklifi reddedebilirimHallederiz sıkıntı yok sen vekilliği almaya bak aman haa Semih duymasın![]()
tamam her seçimi kazanırsın bizde tebrik ederiz senoşTeşekkür ederiz tebrikleriniz içinSizin ajanların bunlardan haberi yoktu sanırım ki şaşırdınız bir anda . Neyse her seçim sonu böyle tebrik etmeyi alışkanlık haline getirin zira bu hep böyle olacak
🫶
![]()
Ben buraya kişi olarak yazıyorum. İttifak değil. Kişi olarak cevap beklerim ittifak değilBen sen demedim zaten ittifakındaki kişiler
Anaokulunda sinifta kalmis sinif tekrari yapacakmis yanlislikla buraya gelmisBu aplaaa kim Ustaaa
bunlar en son ben oyunda yokkende benim adımla kurgu yapmışlardı çok takılmamak gerekBırak reis. Adamın kurduğu. Cümleye bakıyorum birde 1hafta önce ittifak dağıldı. Diye 4_5 parti bildiri yayınlıyor. Güya. Dağılmış süsü veriyorlar. Çok komikler insanlarla alay ettiklerini zannediyorlar ama. Çok. Yapmaciklar![]()
Yarın akşam kop gelYok yok duymaz 1 milyar kadar değerliymişim artık teklifi reddedebilirim![]()
HAYİR POSTA KOYMAYA ÇALIŞMADIM DEMEKKİ SEN ÖYLE ANLAMİSSİNNeyi uzattık ? Dostum. Bu konuyu senmi açtında burada posta koymaya kalkıyorsun?
Ne anlatmaya çalıştın o zaman. ?HAYİR POSTA KOYMAYA ÇALIŞMADIM DEMEKKİ SEN ÖYLE ANLAMİSSİN
Küçük küçük harflerle lütfen ban alırsınız sayın başkanHAYİR POSTA KOYMAYA ÇALIŞMADIM DEMEKKİ SEN ÖYLE ANLAMİSSİN
Yok yok böyle iyiYarın akşam kop gel
İşte abi daha forum kurallarını bilmiyor. Birde burada posta koymaya kalkıyorKüçük küçük harflerle lütfen ban alırsınız sayın başkan
Ama bu aplaaa daha dün gelmiş gibi konuşuyor madem çifttt dikiş bilmesi gerek herşeyiAnaokulunda sinifta kalmis sinif tekrari yapacakmis yanlislikla buraya gelmis![]()
Öğrenecek abisi böyle böyle öğrenmesine yardımcı olacağız biz büyükler olarak öyle değil miİşte abi daha forum kurallarını bilmiyor. Birde burada posta koymaya kalkıyor![]()
Öğretmenlerimiz yetersiz geldi anlatamadilar milli eğitimden destek talep ettikAma bu aplaaa daha dün gelmiş gibi konuşuyor madem çifttt dikiş bilmesi gerek herşeyi
Öğret coşkun abiÖğrenecek abisi böyle böyle öğrenmesine yardımcı olacağız biz büyükler olarak öyle değil mi
Eyvallah cansın kardeşim bizde öğrendikÖğret coşkun abi![]()
İstersen aglatirim Beşir ne dersin..istermisinÇok fazla gülüyorsun