10 tane sizden yazdım kral
Eyvallah, bide sizinkiler bize ok sokmaya çalıştı siz yokken
10 tane sizden yazdım kral
Dileyeceksin. DC den falan da gelmeme gerek yok. Aynen gülüp egleniyoruz neden küfür ettiriyorsun. Bu kadar mi sizin eglencenizsenden özür falan dilemem kendini bir şey sanma şurda iki gülüp eğleniyoruz. böyle bir şey varsa da dcden bana ulaş çözeriz şov yapma
nasılEyvallah, bide sizinkiler bize ok sokmaya çalıştı siz yokken
semihim alikeremine ok soktular semihim 🥹🥹
qkwlqnwnqkqknswnsKivirarak
Beni az çok tanıyorsunuz. Oyunda ne kadar böyle atışsakta arkada dosthane olduğumu da biliyorsunuz. Üstünüze adam salıp küfür ettirmeyeceğimi de biliyorsunuz. Kanıt at hallederiz zorlama çokDileyeceksin. DC den falan da gelmeme gerek yok. Aynen gülüp egleniyoruz neden küfür ettiriyorsun. Bu kadar mi sizin eglenceniz
ANABAHSBAJSJAJDHAHSJAHDJAHDJAHDJAHDKAHDKSJDsemihim alikeremine ok soktular semihim 🥹🥹
he ben direkt dikeyleme sandımKivirarak
qmsknqakkqmwmsmssANABAHSBAJSJAJDHAHSJAHDJAHDJAHDJAHDKAHDKSJD
he ben direkt dikeyleme sandım
benim ekranda niye böyle çıktı semih telefonum mu bozuldu yaBeni az çok tanıyorsunuz. SS saklama bağımlısıyım
ceyhun başkan candır yahu ben vurulduğumda eşimden daha çok ilgilendi benle o yaptıysa hak etmişsinizdirYok yok insafli cocuk Ceyhun bilmem kaç adı da , yan çar gibi duruyor ama yoksa Göktürk ten öyle adam çıkmaz biliyom
benim ekranda niye böyle çıktı semih telefonum mu bozuldu ya
Semih rezillik yapmayın dostum, surda eğleniyoruz dediğin gibi. Nerde yeni uyen var gelip terbiyesizlik peşinde..bizim yeni üyelerin yada genel olarak olarak üyelerimizin buraya gelip terbiyesizde birşeyler yazdığını gördün mü. Üyelerini foruma salıpta sonra haberin yokmuş gibi davranma. Burda küfür yenilecek davranışta bulunmuyor kimse. Ya üyelerine.sahip çık , cikamiyorsanda al grubunuza beni ben terbiye vereyim kime.nasil davranacaklarını , nasıl konuşulması gerektiğini anlatayimBeni az çok tanıyorsunuz. Oyunda ne kadar böyle atışsakta arkada dosthane olduğumu da biliyorsunuz. Üstünüze adam salıp küfür ettirmeyeceğimi de biliyorsunuz. Kanıt at hallederiz zorlama çok
Burada mı edildi dur bakiyimSemih rezillik yapmayın dostum, surda eğleniyoruz dediğin gibi. Nerde yeni uyen var gelip terbiyesizlik peşinde..bizim yeni üyelerin yada genel olarak olarak üyelerimizin buraya gelip terbiyesizde birşeyler yazdığını gördün mü. Üyelerini foruma salıpta sonra haberin yokmuş gibi davranma. Burda küfür yenilecek davranışta bulunmuyor kimse. Ya üyelerine.sahip çık , cikamiyorsanda al grubunuza beni ben terbiye vereyim kime.nasil davranacaklarını , nasıl konuşulması gerektiğini anlatayim
ceyhun başkan candır yahu ben vurulduğumda eşimden daha çok ilgilendi benle o yaptıysa hak etmişsinizdir
forumda bu ayı kapatıcak gibi duruyor kanka ama hayırlısı qkskqkwnskskceyhun başkan candır yahu ben vurulduğumda eşimden daha çok ilgilendi benle o yaptıysa hak etmişsinizdir
Ama gerçekten haberim yok üstünüze niye adam salıp ban yeme uğruna yazdırayım 3 4 güne eğlenecez zatenBurada mı edildi dur bakiyim