E
E.A.
Ziyaretçi
Halbuki en teklif edilmesi gereken bendim yani biliyorsunSana teklif etmedim dimi tüh..
Oyunu bize atarsan 5 dönem komutanlık shhshs
Halbuki en teklif edilmesi gereken bendim yani biliyorsunSana teklif etmedim dimi tüh..
Oyunu bize atarsan 5 dönem komutanlık shhshs
Halbuki en teklif edilmesi gereken bendim yani biliyorsun
neyse milletvekillerimize yazılmış bana yazmış kadar oldunuz.Ya ovunme birde hshshs
Şimdi ne olacakYa ovunme birde hshshs
neyse milletvekillerimize yazılmış bana yazmış kadar oldunuz.
Şimdi ne olacak
Oda güzel kırmızı et candırKremalı mantarli sodalı Buffalo King chicken çorbası
Yaptığı hainlikleri, satıcılıkları. Ve daha burda yazmak istemediğim onca benzetmeleri kendine yakistirarak sırıtarak anlatıyorsun birde. Senin peşinden koşan üyelerine yazık senin gibi birinin ne karakterde olduğunu bilseler keşke.Halbuki en teklif edilmesi gereken bendim yani biliyorsun
Ya ötede ağla hadi üff tüm üyelere yazıp oy çekme peşinde koşuyorsunuz utanmadan birde bana bunları yazıyorsun. Küçük partilere muhtaçsınız diyip sizin tabirinizle küçük partiye bakanlık veriyorsun. Ne anlatıyorsunYaptığı hainlikleri, satıcılıkları. Ve daha burda yazmak istemediğim onca benzetmeleri kendine yakistirarak sırıtarak anlatıyorsun birde. Senin peşinden koşan üyelerine yazık senin gibi birinin ne karakterde olduğunu bilseler keşke.
Sana öyle bir ağır konuşurum ki, oturduğun yerden kalkamazsin. Ama devlet terbiyem buna müsade etmiyor. Kalıbın içine gir seni birşey sansinlarYa ötede ağla hadi üff tüm üyelere yazıp oy çekme peşinde koşuyorsunuz utanmadan birde bana bunları yazıyorsun. Küçük partilere muhtaçsınız diyip sizin tabirinizle küçük partiye bakanlık veriyorsun. Ne anlatıyorsun
Noldu ağır mı geldiSana öyle bir ağır konuşurum ki, oturduğun yerden kalkamazsin. Ama devlet terbiyem buna müsade etmiyor. Kalıbın içine gir seni birşey sansinlar
Senin gibi adamlar bana ağır gelemez. Siz küfür yiyip gulen varlıklarımız. Yüzüne tukursek şükür dersin sen kimsin ki ağır gelicen.Noldu ağır mı geldi
Ya sen ne anlatıyorsun komik adam kendi kendine konuşup kendi kendini rezil etmekten başka bir işe yaramıyorsun. Döneceksin aynaya bakacaksın sonra konuşacaksın.Senin gibi adamlar bana ağır gelemez. Siz küfür yiyip gulen varlıklarımız. Yüzüne tukursek şükür dersin sen kimsin ki ağır gelicen.
Bu yaptiklariniza ve söylemek istemediğim bir kaç cümleye ragmen insan içinde gülüp oynuyorsunuz. İnsan biraz utanır
Konuşma, senin nasıl bir varlık olduğunu biliyoruz biz. Umarım herkes ye öğrenir. Verecek cevap bulamayınca ıvır zivir cümleler yazma. Net ol.Ya sen ne anlatıyorsun komik adam kendi kendine konuşup kendi kendini rezil etmekten başka bir işe yaramıyorsun. Döneceksin aynaya bakacaksın sonra konuşacaksın.
tamamBurası balkon konuşması yapılan alan ve ortada bir mikrofon var. Onun da sahibi belli. Adam tankları üstünüze sürerek ilerliyor ve bence sağa sola kaçışın... Adamı hasta etmeyin.  bu yorumu niye yazdım bilmiyorum içimden geldi. Bi mizahşör de ben olmak istedim.
Milletin üstüne tank sürüyorlar. Halk sokağaBurası balkon konuşması yapılan alan ve ortada bir mikrofon var. Onun da sahibi belli. Adam tankları üstünüze sürerek ilerliyor ve bence sağa sola kaçışın... Adamı hasta etmeyin.  bu yorumu niye yazdım bilmiyorum içimden geldi. Bi mizahşör de ben olmak istedim.
OkBurası balkon konuşması yapılan alan ve ortada bir mikrofon var. Onun da sahibi belli. Adam tankları üstünüze sürerek ilerliyor ve bence sağa sola kaçışın... Adamı hasta etmeyin.  bu yorumu niye yazdım bilmiyorum içimden geldi. Bi mizahşör de ben olmak istedim.
Milletin iradesiyle Seçilmiş Cumhurbaşkanımız Balkon Konuşmasına Çıkacağı Zaman Genelkurmay Başkanı ve Saz Ekibi Demokrasiye Karşı Savaş Kaskı Takmayı Tercih Ettiler.Milletin üstüne tank sürüyorlar. Halk sokağa